Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ΕE αποφάσισε την προώθηση όπλων στους μισθοφόρους αντάρτες της Συρίας την ώρα που μόλις κατέσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό χριστιανών στην Συρία


Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον στην αγαπητή "οικογένεια στην οποίαν ανήκομεν", την "Δύσην"!
24 ώρες μετά την χειρότερη σφαγή χριστιανών που έγινε από την αρχή της εισβολής των μισθοφόρων δολοφόνων ισλαμιστών στην Συρία, Τούρκων, Τσετσένων, Βοσνίων, και λοιπών "δημοκρατών", η Ε.Ε αποφάσισε την επιχορήγηση των δολοφόνων ισλαμιστών με οπλισμό δυτικής προελεύσεως.

Ας δούμε πρώτα την απίστευτη ολική σφαγή αμάχων χριστιανών, και μετά την απόφαση των Στοών της Ε.Ε.

Ασύλληπτη θηριωδία! Ισλαμιστές κατέσφαξαν γυναίκες, παιδιά, γέροντες, όλους, σε χριστιανικό χωριό στην Συρία
 .
Η επέμβαση του στρατού ήλθε μετά την αιφνιδιαστική επίθεση και οι μάχες συνεχίζονται ακόμη και τώρα.
Το χωριό είναι κοντά στα σύνορα με το Λίβανο και ο αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος μέχρι να εισβάλλει ο Συριακός στρατός για να κάνει την θλιβερή καταμέτρηση.
Η διεθνής κοινότητα όχι μόνο παραμένει άπραγη, αλλά είναι συνεργός στην γενοκτονία. Η “πολιτισμένη” δύση ανέχεται άλλη μία Μικρασία, άλλο ένα ολοκαύτωμα.
Armed Rebels Massacre Entire Population of Christian Village in Syria
Armed rebels attacked a village in Syria’s Western province of Homs and slaughtered all its
Christian residents on Monday.
The armed rebels affiliated to the Free Syrian Army (FSA) raided the Christian-populated al-Duvair village in Reef (outskirts of) Homs near the border with Lebanon today and massacred all its civilian residents, including women and children.
The Syrian army, however, intervened and killed tens of terrorists during heavy clashes which are still going on in al-Duvair village.
The armed rebels’ attack and crimes in al-Duvair village came after they sustained heavy defeats in al-Qusseir city which has almost been set free by the Syrian army except for a few districts.

Syria has been experiencing unrest since March 2011 with organized attacks by well-armed gangs against Syrian police forces and border guards being reported across the country.
olympia.gr
______________________________

Η ΕE αποφάσισε την άρση του εμπάργκο όπλων στους αντάρτες της Συρίας

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν τη Δευτέρα το βράδυ (27/5/13) στις Βρυξέλλες, την άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντάρτες της Συρίας, που μάχονται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ- Άσαντ, διατηρώντας παράλληλα όλες τις κυρώσεις εναντίον του καθεστώτος του οποίου ηγείται ο Σύρος πρόεδρος.
Αυτή η απόφαση βρήκε σύμφωνες, κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, που είναι και οι μοναδικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απαιτούσαν επί σειρά μηνών να υπάρξει η δυνατότητα παροχής όπλων προς τις δυνάμεις της μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης.

«Απόψε, η ΕΕ αποφάσισε να τερματίσει το εμπάργκο όπλων προς τη συριακή αντιπολίτευση και να διατηρήσει όλες τις άλλες κυρώσεις κατά του συριακού καθεστώτος», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίλιαμ Χέιγκ μετά το τέλος της συνεδρίασης η οποία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. 
«Αυτό είναι το αποτέλεσμα που ήθελε η Βρετανία. Είναι το σωστό, επειδή στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από την Ευρώπη προς το καθεστώς Άσαντ» είπε ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών.

Σχόλιο Αναβάσεων
Τα όπλα βεβαίως θα τα χρησιμοποιήσουν για να εκπαιδεύσουν μικρά παιδιά να εξοντώνουν Σύριους πολίτες όπως στο παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου