Τρίτη 28 Μαΐου 2013

1ο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών για ομοφυλοφιλική-λεσβιακή ταινία. Πρεσβ.Διονύσιος Ταμπάκης


1ο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών για ομοφυλοφιλική-λεσβιακή διαστροφική ταινία

Σχόλιο Αναβάσεων:
1. Τα ντόπια αποδομητικά ΜΜΕ θα το παρουσιάσουν ως εξαιρετική ταινία επειδή η μια πρωταγωνίστρια είναι ελληνικής καταγωγής, με αποτέλεσμα την προώθηση της ταινίας και τον υποσυνείδητο κρυφό εξαναγκασμό των νέων παιδιών να "πειραματιστούν"  και να μιμηθούν παρόμοιες διαστροφικές συμπεριφορές.
2. Αν δεν το γνωρίζετε στο εν λόγω φεστιβάλ υπάρχει και βραβείο "Οικουμενικό"(!) το οποίο απονέμουν κάθε χρόνο Καθολικοί και Προτεστάντες!!
 ________________
Το πρώτο βραβείο, στο 66ο Φεστιβάλ των Καννών, απέσπασε  η ταινία Η ζωή της Αντέλ, του Κεσίς με πρωταγωνίστρια την Αντέλ Εξαρχόπουλος κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας του επίσημου τμήματος του φεστιβάλ, που απονέμει η κριτική επιτροπή της Διεθνούς ομοσπονδίας Κριτικών (FIPRESCI).
«Η ταινία του Κεσίς παρακολουθεί τον έρωτα μιας ανήλικης με μια συμφοιτήτριά της, έρωτα που θα την βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό της και το κορμί της.»

Λύσσαξε λοιπόν ο Διάβολος και  όλα τα όργανά του απέναντι σε ότι θυμίζει την Παναγία μας και τις ζωντανές  εικόνες της , την κάθε γυναίκα και υποψήφια Μητέρα  πάνω  στη γη.
Δεν φτάνει η διάβρωση της γυναικείας προσωπικότητας, δεν φτάνει η έκλυτη ζωή, ολοκληρωμένες σχέσεις, εκτρώσεις, αλκοολισμός από αυτήν κιόλας την προεφηβική ηλικία που αχρηστεύει την γυναίκα πριν γίνει γυναίκα, και ερείπιο πλέον να μην μπορεί να σταθεί στο μέλλον ως Μητέρα της ζωής, της θυσίας και της αγάπης, έρχεται και το Βραβείο και  ο Έπαινος  από το Φεστιβάλ Καννών σε μία ταινία που παράγει  αξιολύπητα πρότυπα ομοφιλοφιλικής-λεσβιακής διαστροφής  για τα νέα παιδιά και  κορίτσια μας. Ας μην μιλήσουμε για λεπτομέρειες  γιατί « αισχρόν εστίν και λέγειν» και  αρκεί  πλέον τόσος  βούρκος !

Αυτό που  μας απομένει είναι  να  θυμηθούμε τον λόγο του Χριστού μας:
«Ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀνεκτότερον ἔσται γῆ Σοδόμων καὶ Γομόρρων ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ἡ τῇ πόλει ἐκείνῃ». (Ματθ. Ι΄-15)
  
Πρεσβ.Διονύσιος  Ταμπάκης- Ναύπλιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου