Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Σιωνισμός στο επίκεντρο του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου του Μηνός Μαΐου της Ι. Μητροπόλεως Γλυφάδας


Ο Σιωνισμός στο επίκεντρο του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου του μηνός Μαΐου της Ι. Μητροπόλεως Γλυφάδας

 Εκ της Ι. Μητροπόλεως Γλυφάδος Ε. Β. Β. και Β
Τη Δευτέρα  13 Μαΐου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ Νοσοκομείου Βούλας, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία σύναξη του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, με ομιλητή τον  π. Γρηγόριο Κωνσταντίνου, Καθηγητή της Ανωτάτης Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το  θέμα: «Ο Σιωνισμός και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών».

Ο π. Γρηγόριος  διευκρίνισε ότι ο όρος Σιωνισμός  δεν ταυτίζεται με τους Εβραίους, έδωσε κάποιες ετυμολογικές επεξηγήσεις και έκανε μια εκτενή ιστορική αναδρομή για το πώς ξεκίνησε και εδραιώθηκε ο σιωνισμός στον κόσμο.

Έπειτα, ο ομιλητής έκανε μια παρουσίαση του βιβλίου των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών και κατέληξε τονίζοντας ότι εμείς οι Χριστιανοί δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, γιατί έχουμε κεφαλή μας τον Χριστό, αρκεί βέβαια να πιστεύουμε πραγματικά.
Μετά την ομιλία έγινε σύντομο διάλειμμα και στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από τον ομιλητή.  Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Γρηγόριο για την εύστοχη παρουσίασή του. 

1 σχόλιο:

  1. Είναι σημαντικό να εξετάσετε και τη σχέση της εβραϊκής λευκής μαγείας Καββαλά με το μεσσιανισμό των Ιουδαίων· έτσι θα οδηγηθείτε και στο γιατί η Μασονία, η οποία έχει εγκολπωθεί την καββαλά προωθεί τη σιωνιστική υπόθεση και την έλευση του Ιουδαίου "Μεσσία" (Αντιχρίστου) στο Ναό των Ιεροσολύμων. Αυτά βρίσκονται και σε ιουδαϊκή αγγλόφωνη γραμματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου