Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Απαράδεκτη αφίσα σε όλα τα σχολεία της χώρας


Απαράδεκτη αφίσα σε όλα τα σχολεία της χώρας

Με αφορμή την πανελλήνια μέρα κατά της σχολικής βίας που έχει οριστεί η 6η Μαρτίου, αναρτήθηκε ύστερα από προτροπή του Υπουργείου Παιδείας σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η παρακάτω αφίσα:

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στο κέντρο της αφίσας εμφανίζονται δύο παιδικά χέρια (ένα μάλλον αγορίστικο αριστερά και ένα κοριτσίστικο δεξιά) σε χειραψία. Πάνω και κάτω από τα χέρια αυτά, βρίσκονται δύο άλλα χέρια, μάλλον κοριτσίστικα.
Δεν ξέρω τι κατάλαβαν τα παιδιά όταν είδαν την αφίσα σχετικά με τη σχολική βία και πώς μπορεί αυτή ν’ αποφευχθεί, αλλά πάντως πήραν «πολύ ωραία» διδάγματα για το πώς να βάφουν τα νύχια τους και πώς να στολίζονται σα λατέρνες με χίλια δυο βραχιολάκια και δαχτυλιδάκια. Αίσχος!!!
Η Εκπαιδευτικός Π. Β.

2 σχόλια:

  1. Μεταφέρουμε σχόλιο αναγνώστριας μας λόγω αδυναμίας δημοσίευσής του από την ίδια.

    «Καί ἀπό τά βραχιολάκια νά κρέμεται τό δήθεν σήμα τῆς "είρήνης" πού είναι ὁ ἀντεστραμένος καί σπασμένος Σταυρός, δηλαδή ἕνα ἀντίχριστο σύμβολο. "Μπράβο στούς ἐμπνευστές" τῆς ἀφίσας καί τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων μέ τά ἀντίχριστα καί ἄθεα σύμβολα του.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το παιζω προοδευτικος,αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο αισχος το να βαφουν τα νυχακια τους τα κοριτσακια.Μην υπερβαλλουμε κιολας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου