Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πόσο μισέλληνες είναι οι Βρετανοί και η Coca Cola; Εξαφάνισαν την Ελλάδα από χάρτη στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου!


Μετά την λήξη στο Λονδίνο των χειρότερων Ολυμπιακών αγώνων και των πιο εμπορικών όλων των εποχών, προφανώς θα μαθαίνουμε συνεχώς για τα απίστευτα προβλήματα, ταλαιπωρίες, στα οποία οδήγησαν τους ανθρώπους που ταξίδεψαν και επισκέφτηκαν την Αγγλία για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.
Είχαμε διαβάσει για εισιτήρια που "εξαφάνισαν" σε ανθρώπους οι οποίοι τα είχαν προπληρώσει με αποτέλεσμα να τα ξαναπληρώσουν όλα εξ αρχής. Σήμερα έχουμε κάτι σοβαρότερο, σύμφωνα με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη σύζυγό του, βλέπουμε πόσο πολύ σέβονται αυτοί οι λαοί, και εταιρείες όπως η Coca Cola την Ελλάδα, την χώρα η οποία δημιούργησε τους αγώνες τους οποίους υποτίθεται προσπαθούσαν καταϊδρωμένοι να ολοκληρώσουν.
Μάλιστα δεν σταμάτησαν στην αφαίρεση της Ελλάδας και της Κύπρου από τον παγκόσμιο χάρτη, αλλά αντί να ζητήσουν συγνώμη και να επανορθώσουν, έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν όταν τους υποδείχτηκε το "λάθος" τους!! Και αυτό ακριβώς δείχνει ότι ΔΕΝ ήταν λάθος αλλά σκοπιμότητα.
Το γιατί η Coca Cola συμπεριφέρεται έτσι προς την Ορθόδοξη Ελλάδα μπορούμε να το κατανοήσουμε πλήρως όταν δούμε ότι ιδιοκτήτης της είναι ο "φίλος μας" Μουχτάρ τουρκογενής ισλαμιστής, στενός φίλος του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο οποίος κατά τον Πατριάρχη: «αντικατοπτρίζει τις υψηλότερες ηθικές και ενάρετες αξίες»(!!),  και στον οποίον Μουχτάρ, ο Πατριάρχης μας, πρωτοεγκαινίασε (τουλάχιστον δημοσίως),  ως δώρο το "Άγιο Κοράνιο" (Δείτε τα και διαβάστε τα οπλισμένοι με υπομονή, εδώ)

Για την Βρετανία και τους Άγγλους, ας μην ασχοληθούμε τώρα για να δείξουμε την αγάπη που έτρεφαν ανέκαθεν στον ελληνισμό. Δεν φτάνουν βιβλία ολόκληρα. Μπορούμε απλά να ρωτήσουμε ένα Κύπριο ή τους συγγενείς από τους Κύπριους εκτελεσθέντες και κρεμασμένους ιερομάρτυρες, νέα παιδιά ηλικίας σημερινού Λυκείου.
Τόσοι αγώνες, τόσο αίμα, τόσο δάκρυ, και ακόμη έχουν την αντίχριστη μπότα τους, πάνω στην Κύπρο πνίγοντάς της και ελέγχοντας το μέλλον της.
Η είδηση όπως δημοσιεύτηκε στο thebest.gr 

Στο πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park αλλά και στο Ολυμπιακό Πάρκο!!!!

Πήγαν στο Λονδίνο για διακοπές και είπαν να περάσουν απο το πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συνέρρεαν και ακόμη συρρέουν κατά χιλιάδες οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά ψάχνοντας τον χάρτη ανακάλυψαν ότι η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας, είχε βγάλει φτερά και είχε πετάξει!!!! Όπως είχε... πετάξει και από τον χάρτη που βρισκόταν μέσα στο Ολυμπιακό πάρκο.
Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη σύζυγό του, γραμματέα του Δημάρχου Πατρέων Ελένη Κίτσιου, οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι προέρχονται απο μια χώρα η οποία δεν...υπάρχει!
"Αυτό που αντικρίζεις στο Pin Trading Centre των Αγώνων ξεπερνά κάθε όριο προσβολής!" λέει ο Πέτρος Ψωμάς στο thebest.gr. "Στο πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συρρέουν κατά χιλιάδες –οι ντόπιοι μιλάνε για εκατομμύρια- οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων και του Ολυμπισμού υπάρχει χάρτης της υφηλίου με την Ελλάδα… απούσα! Unfair στη γλώσσα των Εγγλέζων… Unfair και στη γλώσσα των Αμερικάνων που ως μεγάλοι χορηγοί (Coca Cola) έχουν αναλάβει του συγκεκριμένου χώρου την επιμέλεια και λειτουργία.
Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε οι Έλληνες που επισκεφτήκαμε το χώρο. Και ήταν τεράστια η πρόκληση όταν εργαζόμενοι στο εμπορικό αυτό κέντρο μας παρότρυναν με χαμόγελο «να ανταλλάξουμε την ολυμπιακή μας κονκάρδα με όποια άλλη επιθυμούμε και να καρφιτσώσουμε τη δική μας στη χώρα μας». Σε ποια χώρα μας; Η γενέτειρα των Αγώνων, αυτή που παρέλασε πρώτη στο στάδιο του Λονδίνου στην Τελετή Έναρξης, η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η φτωχή Ελλάδα της Ευρώπης… έχει βουλιάξει! Σε ένα βαθύ πέλαγος –αμφιβάλλω αν είναι καν το Αιγαίο- που, σύμφωνα με το συγκεκριμένο χάρτη, χωρίζει την Ιταλία απ’ την Τουρκία!"
Και συνεχίζει ο Πέτρος Ψωμάς:
"Η Ελλάδα σβήστηκε από τον χάρτη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου! Εντελώς! Μοιάζει αστείο, υπερβολή ή μία ακόμα γκάφα, αλλά δεν είναι παρά μια προσβλητική πραγματικότητα. Στην καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, σε επίσημο επισκέψιμο χώρο, εκεί όπου στοιχειώδης υποχρέωση των διοργανωτών ήταν να έχουν αναρτημένο έναν παγκόσμιο χάρτη που με ακρίβεια θα εμφάνιζε και τις 204 χώρες που συμμετέχουν στους Αγώνες. Ακόμα κι αν ο χάρτης ήταν διακοσμητικός και όχι προς χρήση".

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Η περιπέτεια του Πέτρου και της Ελένης είχε όμως και συνέχεια. Όταν διαπίστωσαν το πρόβλημα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον υπεύθυνο του Pin Trading Centre.
H απάντηση ήταν ότι θα τους σταλεί επίσημα e-mail από τον χορηγό που είναι η Coca Cola, για την απουσία της Ελλάδας απο το χάρτη.
To e-mail ήρθε δύο ημέρες μετά και έλεγε ότι η Ελλάδα είναι εκεί αλλά λείπουν μόνο τα νησιά της!!!!, όπως λείπουν και τα Κανάρια νησιά και κάποια μικρά νησάκια της Αγγλίας!!!!
Τόσο απλά!!!!
Βεβαίως όπως θα διαπιστώσετε και από το χάρτη, πουθενά δεν φαίνεται η Ελλάδα. Ιταλία, Αιγαίο και...κενό... Μετά...Τουρκία. Νέα γεωγραφία απο τους Άγγλους.
Η συνέχεια είχε ως εξής: Ο Πέτρος Ψωμάς ενημέρωσε με e-mail την πρεσβεία της Ελλάδας η οποία και αμέσως ζήτησε εξηγήσεις από τη διοργανώτρια αρχή και την Coca Cola.

Στην απάντησή της στην πρεσβεία η εταιρεία ζητούσε συγνώμη για το ...ατόπημα, εξηγούσε ότι δεν έγινε σκοπίμως και δεσμευόταν ότι θα τυπώσει δύο νέους χάρτες έναν για το Ολυμπιακό Πάρκο και έναν για το Pin Trading Centre.
Αυτό θα συνέβαινε από...Δευτέρα. Μια μέρα δηλαδή μετά τη λήξη των αγώνων. Την Δευτέρα που πέρασαν από εκεί πάντως, ο χάρτης ήταν εκεί ίδιος και απαράλλακτος. Μνημείο αθλιότητας απέναντι στην Ελλάδα.
Η πρεσβεία πάντως συνεχίζει τις προσπάθειες και τις πιέσεις για την αποκατάσταση ης αδικίας.

ΥΓ. To καλύτερο είναι το εξής: Τον χάρτη των...αγράμματων το είχαν και σε ιστοσελίδα: http://www.insidethegames.biz/collecting/17740-coca-cola-pin-trading-centre-in-hyde-park

1 σχόλιο:

  1. Απόδειξη ότι βλακεία τον Άγγλων δεν έχει όρια.ξέχασαν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου