Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συγκλονιστικό(!) Ηλίας Ηλιάδης; «Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους Έλληνες». «Αυτό το μετάλλιο θα πάει στο Άγιο Όρος»


Σχόλιο διαχειριστή Αναβάσεων:  Είναι τέτοιο το ολισθηρό κατάντημα της παρακμάζουσας πολιτικής ηγεσίας, μαζί με τους αυτοχαρακτηριζόμενους "άεθνους", "απάτριδες", "άθεους" θολοκουλτουριάρηδες, και των ανθρώπων που έχουν γαντζωθεί στις θέσεις -κλειδιά αυτού του βαλλόμενου έθνους, που ίσως θεωρήσουν άκρως ρατσιστικό το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα του Ηλία και κατασχέσουν το μετάλλιο για να το προσφέρουν ως "θυσία" στον βωμό των μυστικών Λεσχών, των Στοών, και στα πνευματικά αφεντικά τους της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Προφανώς θα θλίβονται που δεν πρόλαβαν να τον απομακρύνουν εγκαίρως όπως την Παπαχρήστου, και αντιθέτως χαίρονται που δημιούργησαν αθλητές σαν τον Τασιάδη που χάριν της υλικής εξασφάλισης απώλεσαν την εθνική και πνευματική τους ταυτότητα. Το ίδιο επιδιώκουν διακαώς και για τα ελληνόπουλα που εκδιώκουν και εξαναγκάζουν να ζήσουν στον παρακμασμένο και πτωτικό δυτικό κόσμο, ενώ αντιστοίχως στην θέση τους φροντίζουν να εγκαταστήσουν μονίμως στην Ελλάδα όλες τις φυλές της Βαβέλ για να γευτούμε και εμείς από πρώτο χέρι τι εστί ισλαμική "άνοιξη"!
Σ΄αυτές τους τις "εναγώνιες" προσπάθειες οι δημόσιες δηλώσεις του κάθε Ηλιάδη και της κάθε Νουρσέλ Μολλά  είναι δίστομος ρομφαία στην αλλοιωμένη τους συνείδηση.

Ηλίας Ηλιάδης. «Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους Έλληνες»
«Αυτό το μετάλλιο θα πάει στο Άγιο Όρος»

"Ναι έδειξα το εθνόσημο, γιατί είναι πολύ σημαντικές οι στιγμές που περνά η Ελλάδα", δήλωσε αρχικά ο Ηλιάδης για την συμβολική αυτή κίνησή του, μετά το τέλος του αγώνα με τον Βραζιλιάνο.
"Δεν ξέρω τι να πω. Εσείς πρέπει να μου πείτε που είδατε απ΄ έξω τον αγώνα. Είμαι ακόμη σαστισμένος. Ευχαριστώ το Θεό", ήταν η πρώτη αντίδραση του αθλητή του Φίλιππου Αμυνταίου.
"Το μετάλλιο πάει για το Αγιο Ορος, αυτό μπορώ να πω.
Δικαιώθηκα για τη σκληρή προετοιμασία και όλες αυτές τις δύσκολες προπονήσεις που κάνω. Αυτή είναι η στιγμή που χρειάζεται τα μετάλλια η Ελλάδα.
Αφιερώνω το μετάλλιο πρώτα στο Θεό και μετά σε όλους τους Έλληνες, τόσο σε αυτούς που βρέθηκαν εδώ όσο και σε αυτούς που περιμένουν πίσω. Φυσικά στην κόρη μου και στο γιο μου που με περιμένει στη Χαλκιδική".
Σε ερώτηση που οφείλεται η νίκη του επί του Καμίλο, απάντησε: "Η εμπειρία μου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη, αλλά έμπειρος ήταν και ο βραζιλιάνος αντίπαλός μου.
Είναι 34 ετών και έχει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολούθησα πιστά την τακτική που είχα επιλέξει και όλα πήγαν καλά.
Τώρα ηρεμία, ξεκούραση και να περάσω λίγες στιγμές γαλήνης με την οικογένειά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου