Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο "Μουλάς" της Ρεπούση ξεσπαθώνει εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ


Ο κύριος της φωτογραφίας, Ανανιάδης Νότης , ο οποίος διατηρεί και ενημερωτική σελίδα χαμηλής επισκεψιμότητας στον Πειραιά, εμφανίζεται σε άρθρο του, ως αυτόκλητος υπερασπιστής της "κύριας" Μαρίας Ρεπούση , της γνωστής για τις ανθελληνικές της θέσεις και πεποιθήσεις όπως αυτές εκφράστηκαν στο σχολικό εγχειρίδιο της έκτης δημοτικού που αποσύρθηκε έπειτα από την γενική λαϊκή κατακραυγή.

Ο υποστηρικτής της κ. Ρεπούση ,"ξεσπαθώνει" κατα του Μητροπολίτη Πειραιά γιατί ο τελευταίος "τόλμησε", πάντα κατά τον "αυτόκλητο υπερασπιστή", να εναντιωθεί στην επικείμενη βουλευτική υποψηφιότητα της κ.Ρεπούση με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς στην περιφέρεια της Α΄ Πειραιά.
Βέβαια ο κατά τα αλλά λαλίστατος κ . Ανανιάδης "αποφεύγει" να εξηγήσει και να ενημερώσει τους λιγοστούς αναγνώστες του, για τις θέσεις της κ. Ρεπούση στο "σχολικό εγχειρίδιο της έκτης δημοτικού"  όπως το αποκαλεί ο ίδιος.


Σε αυτό το εγχειρίδιο λοιπόν η κ. Ρεπούση λίγο-πολύ μας είπε ότι «ο Ελληνισμός δεν υπήρξε ποτέ θύμα. Ότι δεν το πιστεύει αυτό».
Καθώς και ότι οι Μικρασιάτες αδερφοί μας στην Σμύρνη δεν σφαγιάστηκαν αλλά απλώς "συνωστίστηκαν"...στην προβλήτα της Σμύρνης από τον "απελευθερωτή Κεμάλ" όπως τον αποκαλεί η ίδια στο κατάπτυστο, για όλους τους Έλληνες, βιβλίο της.

Βέβαια δεν μας είπε ακόμη ο αγαπητός κατά τα άλλα κ. Ανανιάδης αν συμφωνεί και ίδιος με τις ανθελληνικές θέσεις της κ. Ρεπούση, ώστε  να αποσύρουμε τον χαρακτηρισμό στο πρόσωπο  του ως "Μουλά", της προαναφερομένης κυρίας και να αναζητήσουμε ένα πιο κατάλληλο χαρακτηρισμό που αρμόζει σε όσους διαστρεβλώνουν και παραποιούν την ιστορία των Ελλήνων.
Μάλιστα για  να ολοκληρώσει την σπέκουλα στην υποψήφια της δημοκρατικής αριστεράς, ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει προκλητικό αυθάδη και θρασύ τον Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.
Τώρα αν είναι θρασύτητα  η αναφορά στα πραγματικά γεγονότα και το πατριωτικό καθήκον αυτό δεν περιμένουμε να μας το εξηγήσει ένας υποστηρικτής της κ. Ρεπούση.
Ούτε περιμένουμε από ένα υποστηρικτή της θαυμάστριας του Κεμάλ, να αξιολογήσει ή να γνωρίζει το Φιλανθρωπικό έργο του Μητροπολίτη Πειραιά που το βιώνουν καθημερινά οι Πειραιώτες.

Πάντως είναι σίγουρα προκλητικό, θρασύ και αναίσχυντο να ζητάνε την ψήφο των Πειραιωτών που στην πλειοψηφία τους είναι απόγονοι προσφύγων της Μικρασίας και του Πόντου, οι διαστρεβλωτές της ιστορίας τους και οι θαυμαστές του Κεμάλ.
Και είναι σίγουρα καθήκον όχι μόνο του Μητροπολίτη άλλα και όλων μας να δείξουμε την περιφρόνηση μας, στις εκλογες, σε όσους ασελγούν στην ιστορία του Έθνους μας και υμνούν την "απελευθερωτική" δράση του Κεμάλ!
Ας πάει λοιπόν σε όσους θαυμάζει η κ. Ρεπούση να ζητήσει την ψήφο τους και όχι στους Πειραιώτες.
Και που σαι Νότη, να είσαι σίγουρος ότι θα είμαστε όλοι στο πλευρό του Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ στον αγώνα του κατά της Μαρίας σου και όχι επειδή είναι αριστερή, όπως υποστηρίζεις, αλλά για τις γνωστές ανθελληνικές της απόψεις στο θέμα του σφαγιασμού του Μικρασιατικού και Ποντιακού Πληθυσμού.


Υ.Γ. Τους Μουλάδες να τους αναζητήσεις όχι στον Πειραιά και στο πρόσωπο του Μητροπολίτη του κ.κ. Σεραφείμ αλλά στα ινδάλματα της Μαρίας σου και του "απελευθερωτή"  της, Κεμάλ...
Άλλωστε ο τίτλος του "Μουλά" απονέμεται από τους Τούρκους στους νομοδιδασκάλους τύπου Ρεπούση και γενικότερα σε κάθε "πεπαιδευμένο" ασχολούμενο με τη μελέτη των ιερών βιβλίων και που εντρυφεί σε έργα της μουσουλμανικής πίστεως...

Δια την μεταφορά: Ένας απόγονος των "Συνωστισμένων" της Σμύρνης


neakeratsiniou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου