Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Οι έμμισθοι παγκοσμιοποιητές δημοσιογράφοι επί τω έργω : ΝΕΑ: «Ιερά εξέταση» στα σχολικά βιβλία» «Παρέμβαση στα σχολικά βιβλία επιχειρεί η Εκκλησία»

Στην γνώριμη πλέον αποδομητική προσπάθειά τους επιδόθηκαν τα  ΜΜΕ(Μ.Μ.Επιβολής)
Με δύο άρθρα σε διάστημα δύο ωρών, και με χαρακτηριστικούς πολωτικούς τίτλους απέδωσαν τα «ΝΕΑ» το αποτέλεσμα της χτεσινής συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου της  Εκκλησίας Ελλάδος.

Δείτε ενδεικτικά τίτλους και μικρά αποσπάσματα :

«Ιερά εξέταση» στα σχολικά βιβλία
Επιτροπή της Εκκλησίας θα ελέγξει τη «χριστιανικότητά» τους 

« Παρέµβαση στην Εκπαίδευση και συγκεκριµένα στο περιεχόµενο των σχολικών βιβλίων επιχειρεί η Εκκλησία. Οι ιεράρχες ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει «σηµάδια αποχριστιανοποίησης» στα εγχειρίδια, τόσο στην Πρωτοβάθµια όσο και στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση! »

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4597842



Παρέμβαση στα σχολικά βιβλία επιχειρεί η Εκκλησία 
Στο μικροσκόπιο ειδικής επιτροπής 



 «  Στο μικροσκόπιο της επιτροπής της Εκκλησίας για θέματα Παιδείας θα βρεθούν τα σχολικά βιβλία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς οι ιεράρχες ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει «σηµάδια αποχριστιανοποίησης» σε αυτά. »

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231061928



Τα σχολικά βιβλία στο στόχαστρο της Ιεράς Συνόδου 

« Έτσι, οι «ιεροί» άνδρες της ορθόδοξης εκκλησίας της Ελλάδας, αποφάνθηκαν ότι υπάρχουν προβλήματα όχι μόνο στα εγχειρίδια των θρησκευτικών, αλλά και σε αυτά της Ιστορίας και της Λογοτεχνίας.»

http://tvxs.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου