Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή! Υποκλοπή του email και διευθύνσεων email της ιστοσελίδας www.zoiforos.gr και αποστολή από επιτηδείους spam,





Προσοχή υποκλοπή του email και διευθύνσεων email της ιστοσελίδας www.zoiforos.gr και αποστολή από επιτηδείους spam
Προσοχή υπεκλάπησαν από επιτηδείους το email και οι διευθύνσεις email της ιστοσελίδας www.zoiforos.gr και αποστέλλεται το παρακάτω spam μήνυμα.
Παρακαλούμε αγνοήστε το.

I'm so sorry to bother you,but i really need your help at the moment, I came down here to Mallorca Spain for a Mission Trip,unfortunately i got Robbed at the park of the hotel i staying,everything i had on me was stolen including,cash,credit cards and cell phone....i need your help to settle the bills and flying back home,I'll surely pay back as soon as i get back home....May God Bless you as you reply back so i can now tell you what to do or how to get so money to me down here so i don't miss my flight back.
Panayiotis Tsagaris.

Ανακοίνωση – Καταγγελία της ιστοσελίδας www.zoiforos.gr



Η ιστοσελίδα www.zoiforos.gr επανειλημμένα το τελευταίο εξάμηνο, δέχεται συντονισμένες επιθέσεις με στόχο προφανώς να παρεμποδιστεί, να ανακοπεί ή και να ανασταλεί ακόμη, η δραστηριότητά της καθώς απ΄ ότι φαίνεται ο Ζωηφόρος Σταυρός του Κυρίου, ο οποίος είναι το έμβλημα της ιστοσελίδας, ενοχλεί πολλούς. Μέχρι σήμερα δεν δημοσιοποιήσαμε τις πολλές κυβερνοεπιθέσεις που δέχθηκε η ιστοσελίδα. Μετά όμως και την τελευταία επίθεση με την αχρήστευση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, είμαστε υποχρεωμένοι δημόσια να καταγγείλουμε τις όποιες προσπάθειες, από όποιον και για οποιονδήποτε λόγο κι αν γίνονται.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας για την ορθόδοξη χριστιανική ενημέρωση των φίλων αναγνωστών της ιστοσελίδας.

Παρακαλούμε από τώρα και στο εξής, τους φίλους της ιστοσελίδας, να μη χρησιμοποιούν το παλιό email: zoiforos@yahoo.gr αλλά να επικοινωνούν με τη διεύθυνση της ιστοσελίδας στο νέο της email:

zoiforos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου