Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Και διαδικτυακός πόλεμος εις βάρος του Μητροπολίτου Αρτεμίου - Εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες των υποστηρικτών του


Τη δίωξη του Μητροπολίτου Ράσκας και Πριζρένης κ. Αρτεμίου ακολούθησε άμεσα και το «κατέβασμα» της επίσημης ιστοσελίδας της Μητρόπολης Ράσκας που ήταν η http://www.eparhija-prizren.com/ . Οι υποστηρικτές του αγωνιστή Μητροπολίτη Αρτέμιου κατάφεραν ωστόσο να διασώσουν μέρος της ιστοσελίδας και «ανέβασαν» ό,τι μπορούσαν στη νέα διεύθυνση: http://www.eparhija-prizren.info/ . Παράλληλα έφτιαξαν και νέο δικτυακό τόπο στη διεύθυνση http://www.eparhija-prizren.info/novo (στη διεύθυνση αυτή ως φόντο είχε τεθεί η εικόνα την οποία δημοσιεύουμε παραπάνω).
Σήμερα όμως και οι δύο αυτές νέες ιστοσελίδες που δημιούργησαν οι πιστοί που στηρίζουν το Μητροπολίτη Αρτέμιο τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Προφανώς ο πόλεμος εις βάρος του Μητροπολίτου Αρτεμίου διεξάγεται και στο διαδίκτυο.
Σε λειτουργία παραμένει πλέον μόνο ένα blog που προβάλλει τις θέσεις του επισκόπου Αθανασίου Γιέφτιτς, τον οποίο όρισε Τοποτηρητή η Σύνοδος της Σερβικής Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου