Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Βάλλεται το Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον - http://www.egolpio.com/

Μια ορθόδοξη σελίδα το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο, με πολύ μεγάλο αντιαιρετικό έργο, βάλλεται από τους ενοχλουμένους αιρετικούς.
Όταν πατάς στην σελίδα σου βγάζει μια Προειδοποίηση, ότι :

«Προειδοποίηση- η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να προκαλέσει ζημία στον υπολογιστή σας!»


Αγνοήστε την προειδοποίηση αν δείτε ένα κόκκινο πίνακα που γράφει:

«Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη!

Αυτή η ιστοσελίδα στο www.egolpio.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων και έχει φραγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις ασφαλείας σας.

Οι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να εγκαταστήσουν προγράμματα στον υπολογιστή σας τα οποία υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες, χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας για να επιτίθενται σε άλλους υπολογιστές και βλάπτουν το σύστημα σας.

Μερικές ιστοσελίδες εγκαθιστούν επίτηδες κακόβουλο λογισμικό, αλλά σε αρκετές αυτό γίνεται χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.


Έχει επιλογές -> « Μακριά από εδώ», «Γιατί έχει γίνει φραγή αυτής της ιστοσελίδας;»

Και κάτω δεξιά με μικρά γραμματάκια έχει .... «Αγνόηση αυτής της προειδοποίησης»
ΠΑΤΗΣΤΕ επάνω σε αυτό και όταν σας βάλει στην σελίδα πάνω δεξιά βγαίνει μια κόκινη μπάρα που έχει 2 επιλογές:
1) «Να φύγω από εδω» 2) «Δεν είναι μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων»


Πατήστε πάνω στο 2) γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε την google εν είδη ψηφοφορίας ότι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας ΔΕΝ είναι κακόβουλο.

Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε για να βοηθήσουμε μια Ορθόδοξη σελίδα η οποία βάλλεται και απειλήται να κλείσει από την ενόχληση που προκαλεί στους αιρετικούς.


Μεταδώστε το για να βοηθήσουμε την σελίδα.

4 σχόλια:

 1. Δεν είναι μόνο το site του αντιαιρετικόν εγκόλπιον που έχει αυτό το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, αλλά και του απολογητή.

  Ωστόσο η ένδειξη αυτή δε σημαίνει απαραίτητα ότι μία ιστοσελίδα βάλλεται από κάποιους.

  Ούτε όμως σημαίνει ότι μπορεί και να μη βάλλεται.

  Υπάρχουν αποδείξεις για κακοπροαίρετες κινήσεις εναντίον των ιστοσελίδων αυτων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σίγουρα δεν θα είναι οι μοναδικές σελίδες που βάλλονται.
  Ο Απολογητής http://www.apologitis.com/ αυτό το διάστημα λειτουργεί κανονικά.
  Για να βρεθεί μια σελίδα σε μια τέτοια κατάσταση ή και να κλείσει τελείως, χρειάζεται κάποιοι πολλοί και συντονισμένα, να στείλουν επιστολές στον server που φιλοξενεί την σελίδα, ή την google αν είναι blog που να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη σελίδα είναι φορέας «ρατσιστικού, φασιστικού, υβριστικού, » και άλλων αντίστοιχων νεοεποχίτικων χαρακτηρισμών και προσδιορισμών.
  Με αυτές τις επιστολές χωρίς βέβαια να μπορεί να τις αξιολογήσει ένας server που φιλοξενεί την σελίδα αποφασίζει, να την προειδοποιήσει να σταματήσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο ή και να την παύσει τελείως, ασχέτως αν έχει πληρωθεί για ένα ή 2 χρόνια από την ίδια.
  Άρα εξ ορισμού πρέπει συντονισμένα πολλοί μαζί να επικρίνουν μια σελίδα, και με αυτό φαίνεται και η οργανωμένη επιχείρηση για προσπάθεια κλεισίματος μιας σελίδας.
  Σίγουρα υπάρχουν σελίδες και ιδικά blogs που είναι λογική μια τέτοια προσπάθεια κλεισίματος.

  Το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο όμως ανήκει σ΄αυτές;
  Και αν έκλεινε μια Ορθόδοξη Αντιαιρετική σελίδα ποιούς θα εξυπηρετούσε;
  Ας θυμηθούμε ότι τον αείμνηστο π. Αντώνη Αλεβιζόπουλο, τον κατασυκοφαντούσαν παντού κυρίως σαν «Φασίστα», για να τον φιμώσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση. Η αλήθεια είναι ότι ο σερβερ που φιλοξενεί τη σελίδα είναι πολύ ευάλωτος σε επιθέσεις. Είμαστε σε περίοδο μεταφοράς σε ασφαλέστερο σερβερ , ελπίζω να λειτουργήει η σελίδα κανονικά. Σας ευχαριστώ και παλι.
  Καλά Χριστουγεννα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το "Αντιαιρετικό Εγκόλπιο" βγάζει σήμερα (10/8/2016) την ένδειξη "Αυτή η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί"... το ίδιο και στο You Tube...
  Από ερωτήσεις που έκανα σε διάφορους συνεργάτες, έμαθα ότι το ιστολόγιο κατέβηκε μετά από συντονισμένες επιθέσεις που δέχθηκε από αιρετικές ομάδες ενώ η Διοικούσα Εκκλησία δεν στήριξε επίσημα την προσπάθεια... αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας απαντήσει εδώ ή και στη σελίδα μου στο facebook...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου