Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σχέδιο γενικευμένης αναταραχής στο κέντρο των Αθηνών ενόψει του Ραμαζανιού


Όπως παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες έχει στηθεί στα ελληνόφωνα ΜΜΕ μια φάμπρικα συνεχών κατασκευασμένων «ειδήσεων» για «ρατσιστικές επιθέσεις» κατά Πακιστανών και λοιπών μουσουλμανικών δυνάμεων, που τάχα συμβαίνουν απ’ άκρου εις άκρον της χώρας ή μεγαλοποιούνται γεγονότα της καθημερινότητας και αποδίδονται σε «ρατσιστές»!
Μιλάμε για διάφορα «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο, είτε για πραγματικά γεγονότα (π.χ. συμπλοκή κάποιων Ελλήνων και κάποιων Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης) που δεν έχουν φυλετικό ή πολιτικό χαρακτήρα.
Πάντως, κοινή συνισταμένη όλων των «ρατσιστικών» επιθέσεων, επεισοδίων κ.τ.λ., είναι ότι φέρονται να γίνονται αποκλειστικά κατά μουσουλμάνων. Τυχαίο;
Κατά σύμπτωση, διερχόμεθα την μηνιαία περίοδο νηστείας και προσευχής των μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), η οποία άρχισε την 20η Ιουλίου και λήγει την 19η Αυγούστου. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το τριήμερο 17, 18 και 19 Αυγούστου, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αθήνα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες και μη.
Οι μουσουλμάνοι θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατόπιν συμφωνίας των συλλόγων τους με τα συναρμόδια υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ, Εσωτερικών, Παιδείας κ.τ.λ.
Και βέβαια, όλο το τριήμερο θα κυκλοφορούν παντού στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο κέντρο της. Ασφαλώς, για ευνόητους λόγους η παρουσία της αστυνομίας θα είναι «διακριτική» και η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» θα παγώσει (προσωρινά ή μόνιμα…).

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μας, υπάρχει σχέδιο ξένων μυστικών υπηρεσιών για γενικευμένη αναταραχή στο κέντρο των Αθηνών, με τη συμμετοχή όχι μόνο των μουσουλμάνων αλλά και των «έμπειρων» σε τέτοιες καταστάσεις αριστερών «αλληλέγγυων», που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε επιφυλακή!
Στη δημιουργία κλίματος ανωμαλίας συμμετέχουν τα γνωστά ΜΜΕ, κάποιες ΜΚΟ, συγκεκριμένοι κομματικοί και παρα-κομματικοί μηχανισμοί και διάφοροι εξωνημένοι παρακρατικοί και στα πλαίσια αυτά κυκλοφορούν οι «ειδήσεις» περί «ρατσιστικών» επιθέσεων κ.τ.λ. Και βέβαια, η βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι δεν είναι καθόλου άσχετη με τα προηγούμενα.
(ΥΓ): Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»! Προφήτης, κινδυνολόγος ή μήπως μαρτυριάρης;
greeknation.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου