Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

"ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ" και ΑΜΚΑ : Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί "θίγονται" απο τη χρήση του όρου "θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων"


"Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν"

Αναφέρομαι σε ένα απο τα εκατοντάδες παρακλάδια του επιτελείου προπαγάνδας της Νέας Τάξης Πραγμάτων της "Νέας Εποχής", το οποίο ακόμα και αυτή την ώρα που η πατρίδα μας βάλλεται απο παντού, αξιολογούν ως μείζον θέμα την ύπαρξη του όρου "θρησκευτικό συναίσθημα" στο δελτίο τύπου του υπ. εργασίας που απαντά σε ερώτημα του βουλευτή κ. Γαληνού με θέμα «Διακοπή συνταξιοδότησης λόγω μη παραλαβής ΑΜΚΑ , για λόγους θρησκευτικής και κοινωνικής συνείδησης».

Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση της "Ένωσης Αθέων" ώστε να ενημερωθείτε αφ΄ενός για τις νεοεποχήτικες θέσεις του υπ. Εργασίας για τον ΑΜΚΑ και το πως αξιολογεί το θρησκευτικό μας συναίσθημα,το οποίο αναμφισβήτητα προσβάλεται και με αυτόν τον τρόπο, και αφ΄ετέρου να δείτε ποιά είναι σήμερα  τα "βάσανα" αυτής της "ένωσης" και πόσο απέχουν αυτά απο εκείνα που ταλανίζουν τον ελληνικό λαό.


Δεν είδα βέβαια την "Ένωση Αθέων" να εγκαλεί τον  κ.Κουτρουμάνη  για όσα έχει διαπράξει   εναντίον  των  εργαζομένων  αλλά και των ανέργων Ελλήνων, ούτε  όταν  έβαζε φαρδιά-πλατιά  την υπογραφή  του  στο φεκ2611, μέσω  του οποίου  επιδοτούσε με ποσοστά "αναπηρίας"  20 - 30%  τους παιδόφιλους, τους ηδονοβλεψίες, τους  επιδειξιομανείς, τους σαδομαζοχιστές  κ.α.α (και άλλους ανώμαλους) ενώ την ίδια στιγμή μείωνε δραστικά  για λόγους "οικονομίας" τα  ποσοστά  των  πραγματικά  αναξιοπαθούντων   αναπήρων συμπολιτών  μας  (π.χ  ηπατομεταμοσχευμένοι:10%) βλ. εδώ.
Έχω πολλούς φίλους  που "δηλώνουν" άθεοι  όμως  κανείς τους  δεν  διακατέχεται απο  τέτοια κοινωνική αναισθησία και  φανατισμό.Αυτοί που  ισχυρίζονται πως εκφράζουν  τους εν Ελλάδι  "άθεους" δεν είναι παρά το θλιβερό  υποκατάστημα  της παγκόσμιας σιωνιστικογεννούς   ομώνυμης αντίθεης  οργάνωσης.Θλιβεροί  ξενοκίνητοι  πεμπτοφαλαγγίτες  που αδιαφορούν  για  τα όσα βιώνει με τραγικό τρόπο   η ελληνική οικογένεια.
Δελτίο τύπου: θέση του Υπουργείου Εργασίας για τον ΑΜΚΑ

Δελτία Τύπου

14/02/2012

Σε απάντησή του στο ερώτημα με αριθμό 2623/12/12/2011 του βουλευτή κ. Γαληνού με θέμα «Διακοπή συνταξιοδότησης λόγω μη παραλαβής ΑΜΚΑ , για λόγους θρησκευτικής και κοινωνικής συνείδησης»,


ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων κύριος Κουτρουμάνης δηλώνει ότι η παραλαβή του ΑΜΚΑ δεν αποτελεί πρόβλημα επειδή δεν παραβιάζεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, και το τεκμηριώνει με...
αναφορά στην άποψη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ότι «ο αριθμός ΑΜΚΑ είναι απλώς ένας επιπλέον χρηστικός αριθμός και από όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία ουδείς κίνδυνος προκύπτει για τη σωτηρία των ψυχών».

Αφού υπενθυμίσουμε στον κύριο Υπουργό ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες θρησκευόμενοι, και ότι από τους θρησκευόμενους δεν είναι όλοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, επομένως είναι από άτοπο έως προσβλητικό να μιλά για «θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων«, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε:

- Βάσει ποιας νομοθεσίας προκύπτει ότι οι κρατικές υπηρεσίες γενικά και το συγκεκριμένο Υπουργείο ειδικότερα οφείλει να βασίζει τις αποφάσεις του στις απόψεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου;

- Εάν η Διαρκής Ιερά Σύνοδος είχε αποφανθεί ότι ο ΑΜΚΑ συνιστά κίνδυνο για τη σωτηρία των ψυχών, τι στάση θα είχε τηρήσει το Υπουργείο;

Το γεγονός ότι το Υπουργείο ενός σύγχρονου κράτους, σε απάντησή του προς τη Βουλή, παραπέμπει επισήμως σε έναν θρησκευτικό φορέα για την τεκμηρίωση των αποφάσεών του και για την οριοθέτηση των σχέσεών του με τους πολίτες θα μπορούσε να είναι φαιδρό αν δεν ήταν εξοργιστικό. Ως πολίτες ενός κράτους που θέλει να λέγεται κράτος δικαίου και ισοτιμίας, περιμένουμε από τους κρατικούς φορείς να έχουν αντικειμενικά κριτήρια για τις αποφάσεις τους, και όχι να βασίζονται σε δεισιδαιμονίες, παραπέμποντας στις υποκειμενικές απόψεις του εκάστοτε θρησκεύματος.

Παρακαλούμε τον κύριο Υπουργό να λάβει σαφή θέση ως προς τα παραπάνω ζητήματα.

klassikoperiptosi.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Καταρχήν συγχαρητήρια για το ιστολόγιο!
    Διάβασα το άρθρο σας και διαπίστωσα πως αφήνετε να εννοηθεί πως η παραλαβή του ΑΜΚΑ επηρεάζει την σωτηρία του ανθρώπου. Δεν ξέρω αν το έχετε παραλάβει εσείς εγώ πάντως το έχω παραλάβει. Πιστεύετε πως θα πάω στην κόλαση από αυτό; Δεν αρνούμαι πως είναι γενναία πράξη το να μη παραλάβει κανείς τον ΑΜΚΑ και αν δεν τον έχετε παραλάβει και εσείς επιτρέψατέ μου να σας συγχαρώ. Και είναι γενναία πράξη διότι ο ΑΜΚΑ αποτελεί προστάδιο της όλης ιδέας γενικά των ηλεκ. καρτών και ύστερα του σφραγίσματος του αντιχρίστου. Όμως δεν πάει κάποιος στην κόλαση από αυτό. Πάει στην κόλαση αυτός που θα παραλάβει το σφράγισμα και ίσως και όποιος παραλάβει και τις ταυτότητες που περιέχουν το 666 ή κάποιο άλλο αντιχριστιανικό σύμβολο που η κάρτα του πολίτη προφανώς θα περιέχει. Γι' αυτό σας παρακαλώ μην προβληματίζετε τον κόσμο με τον ΑΜΚΑ. Πάει αυτό πέρασε, όπως πέρασε και η ταυτότητα χωρίς θρήσκευμα και οι περισσότεροι τα πήραν όλα. Το θέμα είναι να αρνηθούμε την κάρτα του πολίτη και το χάραγμα όλα τα άλλα δεν επηρεάζουν την σωτηρία μας.
    Με εκτίμηση Μιλτιάδης!
    Χαίρετε πάντοτε εν Κυρίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μιλτιάδη.
    Κατ΄αρχήν ευχαριστούμε για το σχόλιό σας. Δεν πήραμε το ίδιο μήνυμα από την δημοσίευση αυτή, ότι δηλαδή όποιος δεν πάρει ΑΜΚΑ πηγαίνει στην κόλαση. Η κεντρική ιδέα του μηνύματος είναι ο τρόπος και η στάση των αθέων σε ασήμαντες αφορμές.

    Αν ρωτάτε εμάς σαν ιστολόγιο, δεν είναι άποψή μας η απλοϊκή τοποθέτηση ότι παίρνοντας κανείς τον ΑΜΚΑ πηγαίνει στην Κόλαση. Θέλει πολύ περισσότερη ανάλυση για να εκφραστεί κάποιος για τ΄σο μεγάλα σωτηριολογικά θέματα όπως Κόλαση -Παράδεισος.
    Συμφωνούμε μαζί σας με στο πνεύμα του σχολίου σας, αλλά για περισσότερη ανάλυση δεν ενδείκνυται και δεν επαρκεί ο χώρος των σχολίων.
    Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή επίσης!
    Όντως το θέμα είναι μεγάλο και δεν γίνεται κατ' αυτόν τον τρόπο σε σχόλια.
    Συμφωνώ και εγώ πως είναι ΑΙΣΧΟΣ ο τρόπος που μας μιλάν για αυτά τα θέματα.
    Μας θεωρούν όχι ως άτομα αλλά ως αριθμό της μάζας και δεν τους νοιάζει αν εμείς δεν
    θέλουμε τον δυσώνυμο αριθμό 666 στις ταυτότητες και όλα τα σχετικά.
    Χαίρεται πάντοτε εν Κυρίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου