Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Χέρι" σε μισθούς και συντάξεις έβαζαν Eurobank, Πειραιώς & Αγροτική!


Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση βλέπουμε γιατί δεν θέλουν αρκετοί συμπολίτες μας να διαμεσολαβούν για τα πάντα οι Τράπεζες, όπως για τους μισθούς τους, τις συντάξεις τους, κάθε αγοραπωλησία, και θα καταλήξουν τελικά να γίνουν το μέρος που θα χρεισημοποιήσει η Παγκόσμια Κυβέρνηση για να καθυποτάξει ολόκληρο τον κόσμο.
Πρέπει να αγωνιστούμε τώρα για το δικαίωμα επιλογής των πληρωμών μας ανεξάρτητα από τις Τράπεζες, και κυρίως με την μορφή των μετρητών και όχι του ηλεκτρονικού χρήματος.
Η είδηση από defencenet.gr

"Χέρι" σε μισθούς και συντάξεις έβαλαν τρεις τράπεζες (Eurobank, Πειραιώς και Αγροτική), δηλαδή χρησιμοποίησαν ρευστότητα από τους λογαριασμούς ιδιωτών συνταξιούχων και μισθωτών για να ικανοποιήσουν πρόσκαιρες ανάγκες τους!

Η είδηση είναι πολύ σοβαρή, αφού δείχνει ανάγλυφα σε πιο σημείο έχει φτάσει το τραπεζικό σύστημα και βέβαια πλέον δικαιολογούνται απόλυτα όσοι βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό!

Για την πράξη τους αυτή τιμωρήθηκαν με πρόστιμα συνολικού ύψους 260.000 ευρώ από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή "Κατ' εφαρμογή της νομοθεσίας για την «προστασία των καταναλωτών», στις τράπεζες Αγροτική, Eurobank και Πειραιώς διότι προέβαιναν σε μονομερείς αναλήψεις από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας του τελευταίου μισθού ή σύνταξης που κατατίθετο σε αυτούς".

Ειδικότερα, επιβλήθηκαν πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στην Eurobank Ergasias, πρόστιμο 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς και πρόστιμο 60.000 ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα. 
Τις σχετικές αποφάσεις επιβολής προστίμου υπογράφει ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Δ. Σπυράκος.
Σύμφωνη γνώμη για την επιβολή κυρώσεων διατύπωσε για τις παραπάνω περιπτώσεις και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου