Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ομιλητής σε εκδήλωση για τον άγιο Φιλούμενο την ημέρα έλευσης του Πάπα στην Κύπρο

Η ανακοίνωση μιας πνευματικής εκδήλωσης μέσα από την ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου δείχνει ίσως τη στάση που θα κρατήσει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος κατά την υποδοχή του Πάπα. 
 
   Και εξηγούμαστε: Ο Πάπας θα φτάσει στην Κύπρο την Παρασκευή, 4 Ιουνίου. Την ίδια εκείνη μέρα ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.Νεόφυτος ομιλεί στη Γαλατα σε σύναξη που διοργανώνει η Μητρόπολή του για τον άγιο Φιλούμενο. Βέβαια η άφιξη του Πάπα και η υποδοχή θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στην Πάφο ενώ η ομιλία του Μητροπολίτη Μόρφου στη Γαλάτα είναι στις 6 το απόγευμα. Μένει να δούμε αν και ο Μητροπολίτης Μόρφου αρνηθεί τη συμμετοχή στην υποδοχή του Πάπα ώστε να γλιτώσει και τον αγώνα δρόμου προκειμένου μετά από λίγη ώρα να μιλήσει στην πνευματική εκδήλωση.

Η Ανακοίνωση για την εκδήλωση της Μητρόπολης Μόρφου αναφέρει:......
 
«Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Φιλούμενος ο Κύπριος, ο Βίος και το νόημα του μαρτυρίου τουΗ Ιερά Μητρόπολη Μόρφου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλανθρωπίας Γυναικών, σας προσκαλούν σε πνευματική σύναξη, με ομιλητή τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτο.
Θέμα: «Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Φιλούμενος ο Κύπριος, ο Βίος και το νόημα του μαρτυρίου του».
Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο απόγευμα.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου