Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Οι "Αναρχο-ΜΑΤ" του Indymedia (Πανεπιστημίου Αθηνών), χτύπησαν αφισσοκολητές συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντἰον του ΑΜΚΑ

Πατήστε «διαβάστε περισσότερα » για να δείτε και το video



 Τα τάγματα εφόδου  που ιδρύθηκαν  από τη Νέα Τάξη του Αδόλφου, ξαναβγήκαν στο σεργιάνι  για να κτυπήσουν πάλι    πολίτες  που εναντιώνονται στην  παγκόσμια δικτατορία της "Νέας Εποχής".
Αυτή τη φορά  στόχος ήταν τα μέλη   ενός χριστιανικού συλλόγου που  διαδήλωναν εναντίον του ΑΜΚΑ   (δηλαδή  της αριθμοποίησης του  ανθρώπινου προσώπου) και του ηλεκτρονικού φακελώματος -σφραγίσματος.
Οι σημερινές δυνάμεις καταστολής  των  ιδεολογικά επικίνδυνων λαϊκών κινητοποιήσεων δεν είναι όπως άλλοτε τα ΜΑΤ.
Όλοι ξέρουν πιά ότι οι αστυνομικές δυνάμεις   απλώς βρίσκονται εκεί   για να εξυπηρετούν τα κυβερνητικά προσχήματα  της διατήρησης μιας  δήθεν  δημόσιας τάξης. 
Τη βρώμικη δουλειά της καταστολής  ,την έχουν αναλάβει τα "τάγματα εφόδου της  Νέας Εποχής"  με ..στρατιώτες αυτούς που κατ΄ευφημισμό ονόμασαν  "αντιεξουσιαστές"

Αν νομίζετε ότι  τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα μιας "φονταμενταλιστικής "  και συνωμοσιολογικής φαντασίας τότε  διαβάστε  τι  γράφουν οι ίδιοι  στην ιστοσελίδα   των αλητηρίων του indymedia η οποία  όπως  είπαν  υπουργοί της κυβέρνησης είναι  δείγμα της  "ελεύθερης διακίνησης ιδεών" :
.
Κανείς δεν μίλησε όταν χθές  κρανιοφόροι  "αντιεξουσιαστές" κτύπησαν αφισοκολλητές  του χριστιανικού συλλόγου που  διοργάνωσε  την σημερινή διαδήλωση εναντίον του ΑΜΚΑ και των
ταυτοτήτων.
Όσο και να προσπαθείτε να προκαλέσετε  τη σύγχυση τόσο θα εξαγριώνετε τον κοσμάκη και θα τον  προκαλείτε να κατέβει σε ακόμα πιο ισχυρές  διαδηλώσεις.Να δούμε αν θα καταφέρουν  να προστατεύσουν τη νεοεποχήτικη οικοδομή σας  οι κουκουλοφόροι και οι χρυσαυγίτες  όταν  σε λίγο θα κατέβουν στην Αθήνα πλήθη  πεινασμένων και καταπιεσμένων  πολιτών.
Πάρτε το χαμπάρι  κάθε μέρα όλο και περισσότερος κόσμος ξυπνά απο την ύπνωση που του προκαλούσατε με τα ιδεολογήματά σας τόσα χρόνια. Η οργή  και η αγανάκτηση  αυτή την φορά δεν είναι εύκολο να πατροναρισθούν κατα τις επιθυμίες σας .
klassikoperiptosi.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου