Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Το amen.gr πανηγυρίζοντας την νίκη του οικουμενισμού με την απάντηση Βαρθολομαίου στην Συνοδική εγκύκλιο της Κυριακής της Ορθοδοξίας

Σε άρθρο του Νίκου Παπαχρήστου αποκαλεί τους "αντιφρονούντας" ως ζηλωτές στον τίτλο:  «Πατριαρχική εγκύκλιος-απάντηση στους "ζηλωτές" »  
και συνεχίζει γράφοντας :
 «Σαφή απάντηση σε όλους όσοι είναι αντίθετοι στους διαλόγους που διεξάγει η Ορθόδοξη Εκκλησία με τους ετεροδόξους δίνουν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Θρόνου. Σε Πατριαρχικό εγκύκλιο σημείωμα, που εστάλη προς όλες τις επαρχίες του Θρόνου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας, σημειώνεται η αξία του διαλόγου και υπενθυμίζεται ότι όσοι επεδίωξαν να φιμώσουν την Εκκλησία «και να της στερήσουν την φωνήν και μαρτυρίαν της εις τον κοσμον˙ όλοι αυτοί απέτυχαν». 

 Σαν επικορωνίδα της νίκης των οικουμενιστών επί των "ζηλωτών" έχει μια υπέροχη φωτογραφία που μόνο βλέποντάς την ανατριχιάζεις.


 

Τα πιο δύσκολα χρόνια δεν τα είδαμε ακόμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου