Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η απάντηση του Ανδρέα Μαρτίνη για το σταυρό στη σημαία του Ερυθρού Σταυρού

 

Μετά το θέμα που προέκυψε με την τοποθέτηση ή μη του σταυρού στο κοντάρι της σημαίας του Ε.Ε.Σ. και την απόφαση της Ολομέλειας του Σώματος Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να μην συμμετάσχουν οι εθελόντριες στην παρέλαση για τα «Ελευθέρια» των Ιωαννίνων ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

 

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Ε.Ω.» με τον κ. Ανδρέα Μαρτίνη, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κάλυψε πλήρως την πρόεδρο του Τμήματος Ιωαννίνων, Μάρθα Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι τα τμήματα των ερυθροσταυριτών δεν παρελαύνουν ποτέ με το σταυρό στο κοντάρι – όπως αντιστοίχως και της Ερυθράς Ημισελήνου - και απέδωσε την όλη

αντίδραση σε κάποιες «γηραιές κυρίες», που «λειτουργούν υποβολιμαία επειδή αποδοκιμάστηκαν από τη Γενική Συνέλευση που έγινε την 31η Ιανουαρίου και δεν υπάρχουν πλέον στο Προεδρείο του Ε.Ε.Σ.». Ο κ. Μαρτίνης ήταν μάλιστα πολύ αυστηρός τονίζοντας ότι «η καμαρίλα της Γενικής Γραμματείας του Ερυθρού Σταυρού πέθανε οριστικά»!
Από ό,τι φαίνεται τα γεγονότα έχουν διπλή ανάγνωση, αλλά το κακό είναι ότι με το να μην παρελαύνουν οι ερυθροσταυρίτισσες πλήττεται το κύρος και η αξία της ιδέας που συμβολίζει.
klassikoperiptosi.blogspot.com
aktines.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου