Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Για να μην ζούμε με ψευδαισθήσεις. Η Ρωσία ΔΕΝ θα δώσει δάνειο στην Κυπριακή Δημοκρατία


Σχόλιο Αναβάσεων: Καιρός να ηρεμήσουν κάποια φιλοσιωνιστικά, ρωσόφωνα ηλεκτρονικά μέσα, που προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να μας περάσουν ότι θα μας σώσουν κάποιοι τρίτοι ερχόμενοι εξ ουρανού!
Αν δεν σηκώσουμε τα μανίκια και δεν δουλέψουμε σκληρά οι ίδιοι για την Ελλάδα, και τους Έλληνες, για την Κύπρο και τους Κύπριους, μην περιμένουμε να μας σώσουν με μαγικό τρόπο οι "εξωγήϊνοι". 
Η είδηση όπως την μετέδωσε το greek.ruvr.ru
Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα πάρει δάνειο από τη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντόν Σιλουάνοφ. 
Αυτό το ξένο κράτος, - είπε ο υπουργός, θα μπορέσει να επιλύσει τα οικονομικά του προβλήματα και χωρίς τη ρωσική συμμετοχή.

«Η Κύπρος ήδη έχει συμφωνήσει με τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για τη λήψη χρηματοδότησης υπό ορισμένους όρους», - είπε ο Σιλουάνοφ.
Τον Ιούνιο η Κυπριακή Δημοκρατία είχε ζητήσει από τη Ρωσία να της παραχωρήσει δάνειο ύψους πέντε δισεκ. ευρώ. Στα τέλη Οκτωβρίου οι Αρχές της Κύπρου δήλωσαν ότι πλησιάζουν τη σύναψη συμφωνίας με τους διεθνείς δανειστές για οικονομική βοήθεια.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;
    ΡΩΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Τελεβάντε
      Προσθέσαμε το «Σχόλιο Αναβάσεων» στον α΄μέρος.

      Το β΄μέρος είναι αυτούσια δημοσίευση από την "Φωνή της Ρωσίας"

      Σπύρος
      Από την Διαχείριση των Αναβάσεων

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ θερμά.

    Θα το είχα αντιληφθει αν το διάβαζα πιο προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου