Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

O Μητροπολίτης Νικαίας μοίρασε 3.000 δέματα αγάπης σε οικογένειες που μαστίζονται από έντονα προβλήματα φτώχειας και ανεργίας


O Μητροπολίτης Νικαίας μοίρασε 3.000 δέματα αγάπης σε οικογένειες που μαστίζονται από προβλήματα φτώχειας και ανεργίας

Στη Μητρόπολη Νικαίας λειτουργεί όλο το έτος Γραφείο Προνοίας, το οποίο φροντίζει κατά μήνα για την τροφή, την ένδυση, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την εξόφληση λογαριασμών και άλλες ανάγκες απόρων οικογενειών και φοιτητών, που διαμένουν στους επτά Δήμους της Μητροπόλεως Νικαίας, δηλαδή το Πέραμα, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό, το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι και την Αγία Βαρβάρα.
Καθημερινά για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σίτισης προσφέρονται 1800 μερίδες φαγητού σε Ενοριακά Συσσίτια.
Σήμερα 21 Δεκεμβρίου, διατέθηκαν περί τα 3000 δέματα με είδη διατροφής (κρέας, λάδι, γάλα, ζυμαρικά, αλεύρι, όσπρια, ρύζι, τσάι, καφέ, ζάχαρη, γλυκίσματα κ.α.), καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα για τα μικρά παιδιά, σε ισάριθμες οικογένειες - επί το πλείστον πολύτεκνες - που μαστίζονται από έντονα προβλήματα φτώχειας και ανεργίας.
Για να λειτουργήσει άψογα αυτό το φιλανθρωπικό έργο χρειάστηκαν να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις, όπως ψυκτικοί θάλαμοι, αποθηκευτικοί χώροι και βέβαια αρκετό εργατικό προσωπικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης μας κ. Αλέξιος κατά τη μεγάλη αυτή διανομή, αφού υποδέχθηκε τις παραπάνω οικογένειες απευθύνοντας λόγους ενισχυτικούς, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να απελπίζονται αλλά να εμπιστεύονται τον Σωτήρα Χριστό, στη συνέχεια τους πρόσφερε τα δέματα της αγάπης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν την τεράστια αυτή προσπάθεια.
Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται επισκέψεις στα Σωφρονιστικά Καταστήματα και τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, για την πνευματική και υλική στήριξη των συνανθρώπων μας.









romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου