Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το Ουνίτικο -παπικό ιστολόγιο του Παναγιώτη Ανδριόπουλου "Ιδιωτική Οδός"


Στην είσοδό μας στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή το σύνολο των Ορθοδόξων ιστολογίων και ιστοσελίδων, δημοσίευσαν κείμενα πατερικά,  ευχές και μηνύματα ορθοδόξων αρχιερέων.

Το ιστολόγιο όμως Ιδιωτική Οδός, που εμφανίζεται με προφίλ Ορθόδοξο, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, επιλέγοντας την είσοδο στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, να την "ευλογήσει" με μήνυμά του όχι κάποιος ορθόδοξος αρχιερέας, ούτε καν οικουμενιστής αρχιερέας, αλλά ο ίδιος ο ηγέτης του οικουμενισμού. Ο Πάπας! (βλ. ΕΔΩ)

Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ αυτό που έλεγε ο μακαριστός π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, ότι η προσπάθεια του αντίχριστου δεν είναι να κλείσουν και να εξαφανιστούν οι Εκκλησίες και να σταματήσουν οι Λειτουργίες, αλλά να αλλοιωθεί το φρόνημα των ορθοδόξων λαΐκών και λειτουργών έτσι ώστε τα τελούμενα Μυστήρια να μην γίνονται με την Θεία Χάρη, αλλά να είναι ξένα προς αυτή αλλοιώνοντας την Μυστηριακή σωστική και σωτηριολογική ζωή του ορθόδοξου πληρώματος.
Χρησιμοποιούνται λοιπόν οι τίτλοι «Ορθόδοξος θεολόγος» σαν δούρειοι ίπποι για να αλλοιώσουν εκ των έσω την πατερική μας ορθόδοξη παράδοση.
Πρέπει λοιπόν να προσέχουμε πάρα πολύ τους «προβατόσχημους λύκους» όποια μορφή και αν έχουν

1 σχόλιο:

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου