Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανάκληση είδησης Αναβάσεων για την απόταξη του αρχικελευστή Αριστείδη Κουφού


Μόλις δυόμιση ώρες νωρίτερα αναρτήσαμε είδηση (με πηγή το orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com
το οποίο πήρε από armyalert.blogspot.com)  κατά τη οποία υπήρχε υπότιτλος : «Νέα ἀπόταξη αὐτὴ τὴ φορὰ ἀπὸ τὸ Ναυτικὸ.»  και αναφερόταν στον αρχικελευστή Αριστείδη Κουφό.

Μόλις πριν λίγη ώρα μιλήσαμε με τον ίδιο και μας εξήγησε ότι δεν υπάρχει απόταξη, αλλά τα έγγραφα που αναρτήθηκαν τον Μάϊο του 2009 είχαν σαν σκοπό την άρνησή του παραλαβής του ΑΜΚΑ.

Οφείλουμε λοιπόν να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη από τον Αριστείδη και την οικογένειά του για την αναστάτωση της προσωπικής του ζωής, (δεν είναι λίγο να μαθαίνεις ξαφνικά με οικογένεια και τρία παιδιά ότι χάνεις την δουλειά σου), να ευχαριστήσουμε τον ίδιο για την επικοινωνία και την κατανόηση, καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αργύρη που μας ειδοποίησε, και ανακαλέσαμε σχετικά σύντομα την είδηση.
Με αφορμή αυτήν την λάθος είδηση είναι ευκαιρία να γίνει κατανοητό γιατί πολλές φορές ενώ μας στέλνετε κάποια είδηση αργούμε να την αναρτήσουμε προσπαθώντας να σιγουρευτούμε.
Ειδικά στο θέμα της Κάρτας Πολίτη επειδή είναι πολύ ευαίσθητη κατάσταση χρειάζεται πολύ προσοχή και εξαιρετική ακρίβεια.

Σπύρος
εκ μέρους της διαχειρίσεως των Αναβάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου