Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

To KKE καταγγέλλει για αντικομμουνιστική προπαγάνδα θεολόγο που παρουσίασε τη ζωή του Αγίου Λουκά Κριμαίας στους μαθητές!


Το παρακάτω δημοσίευμα του Ριζοσπάστη αποδεικνύει πόσο αμετανόητοι και προσκολλημένοι στον χριστιανομάχο και ανθρωποκτόνο ακραίο κομμουνισμό της ΕΣΣΔ είναι ακόμη και σήμερα κάποιοι κομμουνιστές της Ελλάδας.

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
Καταγγέλλουν την προβολή αντικομμουνιστικού βίντεο σε σχολείο
Την προσπάθεια καθηγήτριας στο Λύκειο του Αγίου Στεφάνου «να μπολιάσει στα μυαλά των μαθητών της Α' Λυκείου όλη την αντικομμουνιστική, αντισοσιαλιστική προπαγάνδα που παίζουν τα αστικά ΜΜΕ και οι εκφραστές τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.», καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Χωριών Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικής Αττικής της ΚΝΕ.

Ειδικότερα όπως καταγγέλλουν: «Η συγκεκριμένη καθηγήτρια θεολογίας προέβαλε την ώρα του μαθήματος των θρησκευτικών βίντεο το οποίο αφορούσε τη ζωή ενός "αγίου Λουκά", ο οποίος έζησε την περίοδο της ΕΣΣΔ. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο όμως ουσιαστικά παρουσιαζότανε η ΕΣΣΔ ως δικτατορικό καθεστώς, εξίσωνε το φασισμό με το σοσιαλισμό, επιστρατεύοντας τον πιο ωμό αντικομμουνισμό και αξιοποιώντας την πιο σκοτεινή προπαγάνδα της εκκλησίας, που ακόμη και ο ΛΑ.Ο.Σ. θα ζήλευε»....

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τονίζουν: «Μας γεμίζουν ψέματα, αντιστρέφουν την πραγματικότητα, αποκρύπτουν την ιστορική αλήθεια για να κρύψουν τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα που η εργατική τάξη της ΕΣΣΔ είχε κατακτήσει, επιδιώκοντας να σπιλώσουν τη μόνη διέξοδο για την πραγματική απελευθέρωση του ανθρώπου, την προοπτική για λαϊκή εξουσία, λαϊκή οικονομία, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Φοβούνται ότι αργά ή γρήγορα ο λαός μας και η νεολαία θα σηκώσουν κεφάλι αμφισβητώντας την εξουσία τους».
«Σήμερα - συνεχίζουν - με την καπιταλιστική κρίση αποδεικνύεται σε όλο τον κόσμο η σαπίλα και η βαρβαρότητα του συστήματος, που εξοντώνει ανθρώπους, διαλύει δικαιώματα, για την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Υπάρχει τεράστιος πλούτος και μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα εμείς και οι γονείς μας. Προϋπόθεση είναι οι εργαζόμενοι μαζί με τους μικρούς επαγγελματίες και αγρότες να πάρουν στα χέρια τους τον πλούτο που παράγουν. Τους φοβίζει ότι σε χιλιάδες συνειδήσεις αρχίζει να αμφισβητείται η Ευρωπαϊκή Ενωση και ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης».
Καταλήγοντας, οι Οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ σημειώνουν: «Θέλουν να χτυπήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Ομως το δυνάμωμα της πάλης, το ρίζωμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τις ανησυχίες και τα οράματα των νέων, τους δεσμούς μέσα από την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ δεν μπορούν να τους αμαυρώσουν».

thriskeftika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου