Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Όσοι εκ των Ορθοδόξων μιλούν για "λειτουργική αναγέννηση" ας δούν που κατέληξαν οι Παπικοί. (video συλλογή)

Δανειζόμαστε τον ενδεικτικό τίτλο απο το ιστολόγιο Ακτίνες το οποίο μας παρουσιάζει με μια σειρά από video τον τρόπο που κατάντησε η λειτουργική αναγέννηση την Παπική εκκλησία, μετά την απομάκρυνσή της από τον αποδεδειγμένα ασφαλή ορθόδοξο τρόπο βίωσης της λειτουργικής ζωής της Εκκλησίας της Χριστού, της μόνης Εκκλησίας που μπορεί να οδηγήσει στην σωτηρία τον άνθρωπο.

Οι λειτουργικές αναγεννήσεις και οι συν-λειτουργίες με αποσχισμένες εκκλησίες (στερούμενες Χάριτος), όπως η Παπική θα οδηγήσουν και την Ορθόδοξη Εκκλησία μας στην αδυναμία σωτηρίας και αναπαύσεως της ανθρώπινης ψυχής.


Δείτε τα παρακάτω video πατώντας πάνω τους και περιμένοντας λίγο για να φορτώσουν (Μερικά ίσως αργήσουν).






Η Παπική Λειτουργική Αναγέννηση προχωρά με γοργά βήματα . Μονάζουσες στη Σεούλ χορεύουν σε ώρα Παπικής Λειτουργίας.



Σε μοναστήρι Φραγγισκανών στη Σεούλ τελείται JAZZ Παπική Λειτουργία για νέους.



Νότια Κορέα - Μια Χορευτική Παπική Λειτουργία για νέους στη Σεούλ. Πιστεύουν ότι έτσι θα κερδίσουν τους νέους ξεχνώντας ότι ο αριθμός των Παπικών στην Κορέα μειώνεται κάθε χρόνο.



Ένας ιερέας και μια μοναχή από τη Νότια Κορέα τραγούδησαν Ροκ κατά την Παπική Λειτουργία για τον εορτασμό του έτους του Αποστόλου Παύλου.



Τα Ισπανικά Μ.Μ.Ε για τη Ροκ Παπική "Λειτουργία" στον καθεδρικό ναό της πόλεως Tortosa



Λος Άντζελες 2010. Bίντεο από την ετήσια Ρωμαιοκαθολική Λειτουργία με τον Παπικό «επίσκοπο» Gabino Zavala. Φυσικά παρόντες και οι Ουνίτες.



Padre Jony. Η κατάντια του Παπικού Κλήρου. Ο Padre Jony είναι ένας Ισπανός Παπικός "Κληρικός" που συνέβαλε να μπεί το Ροκ στους Παπικούς ναούς και στις “Λειτουργίες” των Παπικών. Τον Padre Jony τον είδαμε και στο βίντεο Τώρα και Ροκ Παπικές "Λειτουργίες" στον καθεδρικό ναό της πόλεως Tortosa στην Ισπανία Τα σημερινά βίντεο είναι από μια ακόμη Ροκ Παπική “Λειτουργία” του Padre Jony. Εκεί θα μας οδηγήσουν οι νεωτερισμοί των Νεοβαρλααμιτών;



Εικόνες από Ροκ Παπική "Λειτουργία" στον καθεδρικό ναό της πόλεως Tortosa στην Ισπανία (8/04/2010). Όσοι εκ των Ορθοδόξων μιλούν για "λειτουργική αναγέννηση" ας δούν που κατέληξαν οι Παπικοί.



Ο Καρδινάλιος Βιέννης Christoph Schönborn σε μια λειτουργία για νέους (17/11/2008) με πολύχρωμα μπαλόνια, φωτορυθμικά, εκκωφαντική μουσική κ.α Οι εκκοσμικευμένοι οικουμενιστές (Ορθόδοξοι και Παπικοί) δυστυχώς πιστεύουν ότι με τέτοιους τρόπους θα πλησιάσουν τη νεολαία. Όταν όμως τα πάντα γύρω μας εκτραχύνονται, τότε έχουμε πιο πολύ ανάγκη την ασφαλή οδό της Ορθόδοξης παραδοσιακής εκκλησιαστικής ζωής.



Το βίντεο είναι από Ρωμαιοκαθολικό ναό στην Κορέα(29/03/2010). Εκτός των νεαρών χορευτών χορεύει και ο «ιερέας».Εκεί οδηγεί ο εκκοσμικευμένος Οικουμενισμός.



Το βίντεο είναι από το Ρωμαιοκαθολικό ναό της Παναγίας, Μοντερέι, Μεξικό. Όσοι εκ των Ορθοδόξων μιλούν για "λειτουργική αναγέννηση" ας δούν που κατέληξαν οι Παπικοί πιστεύοντας ότι θα πλησιάσουν τη νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου