Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Βιβλίο Δημοτικού προτρέπει τα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το...τζαμί της περιοχής τους!


Βιβλίο Δημοτικού προτρέπει τα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το...τζαμί της περιοχής τους!

  Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού,  σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα. 

    Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…;

Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ελληνικής» παιδείας προτρέπει τα 9χρονα ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…!

Υπό μορφή σχολικής δραστηριότητας λοιπόν εισάγουν τα παιδιά μας σε ένα ανθελληνικό παιχνίδι…! Το παιχνίδι της ισλαμοποίησης του έθνους μας και του γενικότερου αφελληνισμού των παιδιών μας. Και χτυπούν σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία των 8-9 ετών, καθώς γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος να απεθνικοποιήσεις ένα έθνος είναι να χτυπήσεις τις εξαιρετικά μικρές ηλικίες. Αν μπορούσαν οι προδότες του έθνους θα στοχοποιούσαν ακόμα και τα βρέφη….!


Το μόνο παρήγορο όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης, είναι πως υπάρχουν και δάσκαλοι που δεν ζητούν την πραγματοποίηση της συγγεκριμένης δραστηριότητας, αλλά είναι εξαιρετικά λίγοι! Οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι γονείς! Ξυπνήστε Έλληνες! Αν ζούσαν ένδοξοι Έλληνες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως θα αντιδρούσαν αντικρίζοντας αυτά; Ξυπνήστε επιτέλους!
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7045.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου