Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο ΕΦΕΤ αναγκάζει την γερμανική αλυσίδα LIDL σε ανάκληση του προϊόντος “Σαλάμι σκορδάτο". Προειδοποίηση για μη κατανάλωση.


Ο ΕΦΕΤ μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε, αναγκάζει για άλλη μια φορά την αλυσίδα σουπερμάρκετ γερμανικών συμφερόντων LIDL, να αποσύρει από την αγορά επικίνδυνο σκεύασμα με φαινομενικά ελληνική παραγωγή "Σαλάμι σκορδάτο" με την επωνυμία "Αγροικία" λόγω διαπίστωσης υπάρξεως ξένου σώματος εντός του προϊόντος.

Ανάκληση Προϊόντος - Προειδοποίηση για μη κατανάλωση 

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας του ΕΦΕΤ, η Lidl Hellas προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος «Σαλάμι σκορδάτο βάρους 500g, με την εμπορική επωνυμία Αγροικία,  με αριθμό παρτίδας L 1564780 και ημερομηνία λήξης 04.05.12, που παράγεται στη Γερμανία από την εταιρία Sickendiek Fleischwarenfabrik GmbH & Co (Κωδ.Αριθμός Έγκρισης DE–  EV – 137EG)». Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο επιθεωρητών του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ξένου σώματος-κόκαλο.
Για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas αντέδρασε άμεσα προχωρώντας στην απόσυρση του παραπάνω προϊόντος από τους χώρους πώλησης και στην ανάκληση του συνόλου της παρτίδας L 1564780 με ημερομηνία λήξης 04.05.12.

Για το λόγο αυτό,  η Lidl Hellas παρακαλεί τους πελάτες να μην καταναλώσουν το προϊόν « Σαλάμι σκορδάτο βάρους 500g, με την εμπορική επωνυμία Αγροικία, αριθμό παρτίδας L 1564780 και ημερομηνία λήξης 04.05.12» και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Lidl, ακόμα και χωρίς απόδειξη, ώστε να λάβουν το αντίτιμο της αγοράς του.
Οποιοσδήποτε άλλος αριθμός παρτίδας ή άλλης ημερομηνίας λήξεως του παραπάνω προϊόντος δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανάκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου