Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα. Τα "πνευματικά δικαιώματα" των τροφίμων!


Είχαμε δημοσιεύσει στις 27/11/2010 την εξής δημοσίευση
Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί κήποι και στην Ελλάδα 
Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ότι χτύπησε την πόστα μας και  στην Ελλάδα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι ο κώδικας alimentatius (contex alimentarius), έχουμε δημοσιεύσει στις Αναβάσεις αρκετές αναρτήσεις.
Ενδεικτικά :
Codex Alimentarius: Όπλο μαζικής εξόντωσης στα χέρια των ILLUMINATI;

Codex Alimentarius: Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα!
 
Παγκοσμιοποίηση καί διατροφή: «Ἡ παγκόσμια συνομωσία τῶν σπόρων»
 
Ο παγκόσμιος έλεγχος της διατροφής -υγείας προχωρά σταθερά. Μας προτρέπουν να καταναλώσουμε μεταλλαγμένα κοτόπουλα για τον φόβο της γρίπης!!

Στο τέλος θα βρείτε λίστα με περισσότερες αναρτήσεις.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα θέμα που σε πολλούς με μιά πρώτη ματιά μπορεί να φανεί αστείο. Τα "πνευματικά δικαιώματα της πατάτας". Δυστυχώς όμως όχι αστείο δεν είναι αλλά δείχνει την τραγικότητα του πόσο έχουν προχωρήσει στον έλεγχο της ανθρώπινης διατροφής, παράγωντας κλωνοποιημένα παράγωγα φυτών, τα οποία έχουν πνευματικά δικαιώματα, και με αυτή την λογική δεν μπορούμε να τα φυτεύσουμε και εμείς.

Την τραγωδία την φανερώνει η φωτογραφία που παραθέτουμε με τις φαινομενικά ελλληνικές πατάτες Νάξου, τις οποίες δεν έχουμε δικαίωμα να φυτεύσουμε στον κήπο μας ή στον αγρό μας.

Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.!

Μια πρώτη αντίδραση : Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!  Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!
Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε! 

Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!

Παρόμοια σχετικά θέματα που έχουμε δημοσιεύσει στις Αναβάσεις:

Η αντίχριστη παγκόσμια κυβέρνηση προχωρεί ακάθεκτη. Απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού

Τελικά "πέρασε" ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες στις ΗΠΑ

Codex Alimentarius : Στέρηση της ελευθερίας στην πρόσβαση σε φυσικά προϊόντα υγείας

To διατροφικό το έγκλημα της εποχής (βιντεο)

 Δημόσια καταγγελία ἰατροῦ γιά τή φθορίωση τοῦ νεροῦ! (video)

Η φρικτή προπαγάνδα της Νέας Τάξης στα μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικό!

 Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; Το τρώνε τα παιδιά μας

Παιδικό γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο! «....το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού.»

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τους εκάστοτε νέους επιδημικούς ιούς που δημιουργούν, τον καταναγκαστικό εμβολιασμό για την υποτιθέμενη θεραπεία τους, σε αυτό το τερατούργημα που κάθε φορά οι ίδιοι δημιούργησαν, και τους ασταμάτητους αεροψεκασμούς που συνεχίζονται παγκοσμίως και μπορούν να μεταφέρουν τις θανατηφόρες επιδημίες, μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος της παγκόσμιας κυριαρχίας τους πάνω στην ανθρωπότητα, και το μέλλον της.





1 σχόλιο:

  1. Μία μεγάλη αντίσταση πάνω σε όλα αυτά που γίνονται στους σπόρους γίνεται μεσώ του ΠΕΛΙΤΙ όπου διατηρούν και ανταλλάσουν ντόπιες παραδοσιακές ποικιλίες.Η φετινή εκδήλωση ανταλλαγής ντόπιων ποικιλιών γίνεται στο Παρανέστι της Δράμας το Σάββατο 21 Απριλίου 2012.

    Περισσότερες πληροφορίες :www.peliti.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου