Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Οι καλοί μας φίλοι τούρκοι καίνε σπίτια Ελλήνων στην Καππαδοκία!


Για τις «ανάγκες» του νέου τουρκικού σήριαλ «Η ζωή συνεχίζεται», το οποίο προφανώς θα σπεύσουν να προβάλουν τα ελληνικά κανάλια(*),  πυρπολήθηκε τουλάχιστον ένα από τα εγκαταλειμμένα σπίτια των Ελλήνων που, διωκόμενοι από τις κεμαλικές ορδές, υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα για αιώνες ελληνικά εκείνα χώματα.

Η κίνηση αυτή του Τούρκου σκηνοθέτη έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και σε Τούρκους, σκεπτόμενους, οι οποίοι κατηγορούν τους παραγωγούς του σήριαλ ότι απλώς επιδιώκουν να εξαλείψουν την ιστορική μνήμη στην Καππαδοκία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και παλαιότερα Τούρκοι τηλεοπτικοί παραγωγοί είχαν προχωρήσει σε πυρπόληση ελληνικών σπιτιών, αλλά και εκκλησιών για τις «ανάγκες» άλλων τουρκικών σήριαλ.

(*) Σχόλιο Αναβάσεων: Το οποίο προφανώς θα δουν οι αλλοτριωμένοι-ες στις μεγάλες τηλεοράσεις τους, μη αντιλαμβανόμενοι-ες το μέγεθος της φθοράς και του πνευματικού, ψυχολογικού, εθνικού ευτελισμού που προκαλούν οι συγκεκριμένοι μισθωμένοι και προβοκατόρικοι "δούρειοι ίπποι" της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ).

πηγή defence-point.gr
Ενημέρωση από greeknation.blogspot.com
______________________________________

Διαβάστε :  Ο επιτυχημένος αφελληνισμός της Ίμβρου -Τενέδου ως σημερινό πρότυπο αφελληνισμού ολόκληρης της Ελλάδας

Βεβήλωσαν για άλλη μια φορά στην ιστορία το ελληνικό νεκροταφείο της Ίμβρου

Προσευχή Τούρκων μουσουλμάνων στην Αγία Σοφία Νικαίας η οποία μετατράπηκε σε τζαμί  

 Κύπρος-Καρπασία: «Λουκέτο» στις εκκλησίες

  Τουρκική κατοχική πρόκληση ημέρα Χριστουγέννων

 Η Οδύσσεια των Κυπρίων ελευθέρων πολιορκημένων συνεχίζεται. Τούρκοι κατέσχεσαν στην Κύπρο βιβλία με θρησκευτικό περιεχόμενο!

 Επίσκοπος Νεαπόλεως: Βιώσαμε το «σκληρό και αδίστακτο πρόσωπο» της συνεχιζόμενης στρατιωτικής κατοχής από την Τουρκία. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Οι Τούρκοι απέδειξαν ότι παραμένουν Τούρκοι»

 O Κατάλογος των 1587 Κυπρίων Αγνοουμένων ...για να μην ξεχνάμε!!!

 Οι Τούρκοι βεβηλώνουν τους ιερούς ναούς μας στα κατεχόμενα «Λόγω της ανοχής μας…»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου