Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Και ο Μητροπολίτης Κισάμου Αμφιλόχιος συμμεριζόμενος τις δοκιμασίες δεν θα δεχτεί επισκέψεις στα ονομαστήριά του


Μετά από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και ο Μητροπολίτης Κισάμου Αμφιλόχιος, συμμεριζόμενος τις δοκιμασίες και τα προβλήματα και συμπάσχοντας με τους ανθρώπους του τόπου μας δεν θα δεχθεί επισκέψεις στα ονομαστήριά του στις 23 Νοεμβρίου.
Η είδηση από την romfea.gr 

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον Εσπερινό της ημέρας, Τρίτη 22 Νοε. και ώρα 6.00μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, την δε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοσκαλιτίσσης.

Συμμεριζόμενος τις δοκιμασίες και δυσκολίες των καιρών μας και συμπάσχοντας με τους ανθρώπους του τόπου μας δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο, ούτε και θα παραθέσει την ειθισμένη εόρτια τράπεζα.
Το μεσημέρι της εορτής θα παραθέσει γεύμα αγάπης στους Τροφίμους του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως.


Εάν κάποιοι επιθυμούν την προσφορά δώρων παρακαλούνται, αντί αυτών, όπως προσφέρουν την αγάπη τους στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του  Αννουσάκειου Ιδρύματος, το οποίο τον καιρό αυτό προσφέρει στα συσσίτια του (απόρους, νεόπτωχους, μετανάστες, τροφίμους, κ.α.) χίλιες πεντακόσιες μερίδες φαγητού (1.500) σε εβδομαδιαία βάση,  που σημαίνει: 6.000 μηνιαίως και 72.000 (εβδομήντα δύο χιλιάδες) μερίδες φαγητού ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου