Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση του βιβλίου «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών» στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Κρήτης


Παρουσίαση του βιβλίου «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών» στο Ηράκλειο της Κρήτης. 




Φως στις εύλογες απορίες αλλά και απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που προκαλεί η λαίλαπα της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης δίδονται μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Δ. Μακρή «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών», το οποίο θα παρουσιαστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 25 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ»
Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο ο αναγνώστης θα διαπιστώσει τις απαντήσεις στο γιατί και από ποιόν επιλέχθηκε η Ελλάδα για να αποτελέσει το «πειραματόζωο» στη σκακιέρα της παρασκηνιακής Παγκόσμιας Εξουσίας που ακούει στο όνομα «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»!
Θα κατανοήσει επιπλέον τους λόγους που δημιούργησαν την τεχνητή αυτή κρίση, την οποία σχεδίαζαν εδώ και δεκαετίες συγκεκριμένα άνομα κέντρα...

Επίσης θα βρει απαντήσεις για το πως κινούνται τα νήματα της εξουσίας, το ρόλο της πολιτικής σήμερα αλλά και όλα όσα γίνονται και σχεδιάζονται στο πλαίσιο της προσπάθειας μιας παγκόσμιας κυριαρχίας -διακυβέρνησης, την οποία ήδη άρχισαν να παρουσιάζουν δημοσίως Έλληνες και ξένοι Πολιτικοί.
Θα συνειδητοποιήσει ακόμη με αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ποιοί κρύβονται πίσω από την πραγματική τρομοκρατία των λαών, το πως συγκεκριμένα άτομα που ονομάζονται οικονομικοί εκτελεστές υποτάσσουν κυβερνήσεις και λαούς για λογαριασμό των πολυεθνικών εταιριών και των άνομων κέντρων.

Το βιβλίο φιλοξενεί και άρθρο ντοκουμέντο του ειδικού επιστημονικού συνεργάτη του Ερευνητικού Κέντρου «Δημόκριτος» και αντιπροέδρου του Συλλόγου Χημικών Ελλάδος καθηγητού κ. Νικολάου Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. 
Αεροψεκασμοί  που αποσκοπούν στη μείωση του πληθυσμού της γης. Ο αναγνώστης θα διαβάσει στο ίδιο άρθρο για το νέο μυστικό υπερόπλο που φέρει την κωδική ονομασία H.A.A.R.P και πως αυτό σχετίζεται με τη δημιουργία σεισμών και τις περίεργες κλιματικές αλλαγές.  
Δίδονται επίσης ατράνταχτες πληροφορίες για την επανεμφάνιση των Ναϊτών Ιπποτών σε άρθρο του συγγραφέα και νομικού Ιωάννη Παλαιτσάκη, ενώ μέσα από τις έγγραφες διαπιστώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ περιγράφεται ο ρόλος του Σιωνισμού και αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Τέλος, το βιβλίο φιλοξενεί ειδική ανάλυση του δημοσιογράφου κ. Λεωνίδα Αποσκίτη σε απόρρητο έγγραφο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Έγγραφο το οποίο διέρρευσε από μέλος της και στο οποίο διαπιστώνεται ο τρόπος και η μέθοδος που ακολουθεί η ηγεσία της μιαρής αυτής λέσχης προκειμένου να επιβάλλει μια νέα παγκόσμια σκλαβιά μέσα από την καθιέρωση του ηλεκτρονικού φακελώματος (βλ. κάρτα του πολίτη), το οποίο ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα.

Τέλος, για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ποιοί και γιατί ήθελαν την απάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων. Και για πρώτη φορά παρουσιάζονται συγκεκριμένοι τρόποι αντίδρασης των Ελλήνων έναντι της  προσπάθειας υποδούλωσης του ανθρώπου μέσω της επιχειρούμενης παγκοσμιοποίησης, γεύση της οποίας νιώθουμε σήμερα όλοι μας στο πετσί μας. 


Για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε την ομιλία σε mp3 πατήστε ΕΔΩ (δεξί κλίκ αποθήκευση ως, ή αποθήκευση δεσμού ως)

Το κείμενο παρουσίασης είναι από orthodoxia.gr
Το ηχητικό αρχείο και η γενική επιμέλεια από τις Αναβάσεις

Ευχαριστούμε τον αδελφό Κωνσταντίνο για την αποστολή του ηχητικού αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου