Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ἡμέρα θρήνου γιά τήν ἑλληνίδα γυναίκα. (8 Μαρτίου)


Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)…Οι Ελληνίδες πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη και τρίτες σε όλο τον κόσμο!

Η ΛΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΙΣΤΗ, Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΖΩΗ.

Καταφέραμε για άλλη μια φορα ως χώρα να πάρουμε (τραγική) πρωτιά…
Αυτή την φόρα ηταν οι Ελληνίδες που μας έκαναν “περήφανους” (μᾶς γέμισαν ντροπή ὅπως καί οἱ ἄνδρες πού συνήργησαν) αφού κατάφεραν να βγούν πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρωπή και τρίτες σε όλο τον κόσμο !

Σύμφωνα με ερευνες το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις (δηλ. φόνους τῶν κυοφορουμένων ἐμβρύων)  είναι εφηβικής ηλικίας.

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε δεν αφορά μόνο τις μεγαλύτερες κυρίες αλλά και τις μικρότερες αφού 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με την έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ενώ περίπου 40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από τις Ελληνίδες κάτω των 18 ετών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Ενώ στις χώρες της Ευρώπης το αντισυλληπτικό χάπι χρησιμοποιείται από το 22% των γυναικών κατά μέσο όρο, η χρήση του στην Ελλάδα φθάνει μόλις το 3,2% ! 
(Ἡ λύση βέβαια δέν εἶναι τά χάπια ἀλλά ἡ μετάνοια καί ἡ κατά Χριστόν ζωή).
Τα χιλιάδες διαζύγια και οι εκτρώσεις είναι άλλο ενα σημάδι της παρηκμασμενης νεοελληνικής κοινωνίας όπου πάει απο το κακό στο χειρότερο μαζι με την οικονομία και την εγκληματικότητα.
Πῶς μετά, νά μήν γεμίζουν οἱ νέες καί οἱ νέοι μας μέ ψυχολογικά προβλήματα καί κατάθλιψη, ὅταν τά χέρια τους στάζουν ἀθῶο αἷμα; 
Ἡ λύση βέβαια ὑπάρχει... Εἶναι ἡ ἐξομολόγηση καί ἡ μετάνοια ὁπότε ἀκολουθεῖ καί ἡ θεραπεία τῆς ψυχῆς τους μέ τήν ἐν Χριστῷ ζωή...

Πηγή: http://unews.pathfinder.gr/society/oi-ellhnides-protes-stis-ektrwseis-se-olh-thn-efroph.html

Τά σχόλια μέ τά πλάγια γράμματα εἶναι δικά μας.
 hristospanagia3.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου