Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Άγνωστοι άρπαξαν σταυρούς και καντήλια από το νεκροταφείο του Βαλτερού

Δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο 

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν οι άγνωστοι που άρπαξαν σταυρούς και καντήλια μέρες και έχει αναστατώσει την μικρή κοινότητα του δημοτικού διαμερίσματος καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο κοιμητήριο του χωριού.
Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του νεκροταφείου βραδινές ώρες και το πρωί του Σαββάτου όταν γυναίκες του χωριού πήγαν στα νεκροταφείο για να ανάψουν το καντηλάκι στους τάφους των συγγενών τους που έχουν φύγει από τη ζωή, ανακάλυψαν ότι από μεγάλο μέρος του νεκροταφείου είχαν αρπάξει τους σταυρούς και τα καντήλια.
Μάλιστα ήταν τέτοια η αποφασιστικότητα των αγνώστων να αφαιρέσουν ένα σταυρό που δεν λογάριασαν ούτε το μνήμα του νεκρού το οποίο και κατέστρεψαν!
Δυστυχώς,το τελευταίο χρονικό διάστημα οι βανδαλισμοί σε νεκροταφεία χωριών έχουν αυξηθεί και οι κάτοικοι στην περιφέρεια του νομού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Ειρήνη Παπαδάκη
e-simerini.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου