Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Υπέρ του πλήρους διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας ο Πρωθυπουργός



Υπέρ του πλήρους διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας τάχθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συζήτησης που πραγματοποιεί με νέους.

Ο ρόλος και των δύο πλευρών θα είναι πιο σωστός, θα υπάρξει μεγαλύτερη αυτονομία και θα πετύχουμε και οι δύο πλευρές πιο αποτελεσματική επαφή με τον πολίτη, σημείωσε. «Έτσι θα εξυγιάνουμε τους ρόλους μας», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στο ζήτημα της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, μεταξύ άλλων τόνισε: «Όλοι πρέπει να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης»
«Η εκκλησία πλέον φορολογείται με τις ρυθμίσεις που προωθήσαμε και ο Αρχιεπίσκοπος έχει θέσει θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας», πρόσθεσε κλείνοντας ο κ. Παπανδρέου.
romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου