Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

21073 συνάνθρωποί μας έχουν υπογράψει για την μη αποδοχή της Κάρτας Πολίτη (11/11/10)


Τις 21.000 υπογραφές ξεπέρασαν οι υπογράψαντες με την συνειδησιακή επιλογή τους να αρνηθούν τα δεσμά της Κάρτας Πολίτη.

Να θυμίσουμε σαν απάντηση σε ερωτήσεις σας, ότι στην αριστερή μας μπάρα βρίσκονται:

α) Το κείμενο -Διακήρυξη της Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης : «Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη»

β)Το που μπαίνουμε για να υπογράψουμε ηλεκτρονικά Αρνούμαι και υπογράφω ηλεκτρονικά

γ) Την εκτυπώσιμη μορφή της φόρμουλας έντυπης υπογραφής σε pdf για αποστολή σε ταχυδρομική θυρίδα : Εκτυπώσιμη μορφή για αποστολή έγγραφης άρνησης της Κάρτας Πολίτη

δ) Να θυμίσουμε επίσης ότι μπορείτε να δείτε ποιοί υπέγραψαν πηγαίνοντας (πατώντας) στην διεύθυνση Κατάλογιος με όσους υπέγραψαν  που επιμελούνται με πολύ κόπο οι αδελφοί από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο και τους αξίζει έπαινος για την εθελοντική και επίπονη προσπάθεια που έχουν επιφορτιστεί.

Ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού αυτές οι υπογραφές να γίνουν αιτία και αφορμή της ανάληψης ενεργών πρωτοβουλιών και ποιμαντικής μέριμνας της ιεραρχίας Εκκλησίας Ελλάδος την ώρα μάλιστα που αυξάνονται βαθμιαία οι εκδιώξεις των ανθρώπων που αρνήθηκαν την παραλαβή τους.

Ο διωγμός ξεκίνησε ήδη να συντελείται σε κάποιους συνανθρώπους μας, και βρίσκει απτή πλέον εφαρμογή το βιβλικό :  
«… ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἤ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὄνομα τοῦ θηρίου ἤ τόν ἀριθμόν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου