Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εξοργιστικό βίντεο. Μουσουλμάνος κληρικός σκίζει με μανία την Αγία Γραφή


Σχόλιο συνεργάτιδας των Αναβάσεων: 'Eμεῖς κοπτόμεθα νά φτιάξουμε τζαμιά στούς Μουσουλμάνους (βλέπε Δημάρχους Ἀθήνας, Θεσσαλονίκης καί ὄχι μόνο), νά χαρίζουμε Κοράνια ἀποκαλώντας τα "ἱερά", νά βαπτίζουμε ἑλληνικές ὁδούς μέ τούρκικες  ὀνομασίες (βλέπε Κρήτη).
Κοπτόμεθα νά κάνουμε πλύση ἐγκεφάλου στίς κοινωνίες περί "ἀγαπολογίας" καί "ἀρμονικῆς συνύπαρξης" ὅλων τῶν θρησκειῶν! Ἐπίσης διαρρηγνύουμε τά ἱμάτια μας περί ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων ( βλέπε νόμους πού προστατεύουν "κάθε"? ἀνθρώπινη ὁμάδα: ὁμοφυλόφιλους, ἀλλόθρησκους, κάθε εἴδους ἀνώμαλο κλπ ). Ποῦ εἶναι οἱ παγκόσμιες ὀργανώσεις περί ἐλευθερίας καί σεβασμοῦ τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, ὥστε νά προφυλάξουν τά ἑκατομμύρια Χριστιανῶν πού διώκονται, ὑβρίζονται, σφάζονται, ἀπαξιώνονται καί προσβάλλονται;
Προφάσεις ἐν ἁμαρτίαις...

Εξοργιστικό βίντεο. Μουσουλμάνος ιερέας σκίζει με μανία την Αγία Γραφή


Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές;;;

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την βλάσφημη ταινία, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Κάιρο στις 11 Σεπτεμβρίου, ένας μουσουλμάνος κληρικός με το όνομα Αμπού Ισλάμ έσκισε και έκαψε την Αγία Γραφή μπροστά σε χιλιάδες μουσουλμάνους. Η ενέργειά του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και αντι-χριστιανικές επευφημίες από τους διαδηλωτές.

 Στο βίντεο λέει:


0.02 το ακαταμάχητο Βιβλίο, το Βιβλίο της Αλήθειας και της Ειρήνης. Η θέση για αυτά τα λόγια και αυτό το βιβλίο είναι πάνω από τα κεφάλια επειδή είναι η πραγματική έμπνευση ... (Τοποθετεί το Κοράνι στο κεφάλι του) και ακούγονται φωνές που λένε «Allahu Akbar».

0.30 μήνυμα προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς. Από σεβασμό και ευγένεια προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς δεν θα κάνω το ίδιο όπως αυτοί έκαναν στο βιβλίο του Θεού μας, θα είμαστε γενναιόδωροι προς το μέρος σας σήμερα και θα πούμε ότι θα σας σεβόμαστε "προς στιγμήν"!
 Θα σεβαστούμε αυτό το βιβλίο το οποίο είναι στην αραβική γλώσσα.

0:54 οι διαδηλωτές φωνάζουν "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ"

1.09 Ο Αμπού Ισλάμ κρατάει μια άλλη Βίβλο και λέει: Αυτό είναι το βιβλίο που το σκυλί ο Terry πιστεύει, (ο Αμερικάνος πάστορας που έκαψε το κοράνι), όπως και τα σκυλιά μαζί του, οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στην Αμερική.

1.19 Αμπού Ισλάμ: Σήμερα μπορώ μόνο να το σκίσω. Αρχίζει να σχίζει τη Βίβλο και ρίχνει τα φύλλα προς τον όχλο, εν μέσω ασμάτων ‘Αλλάχ Ακμπάρ’ και "Khaybar, Khaybar, Ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται."

2.06 Ο Αμπού Ισλάμ λέει: σε όλους τους λάτρεις του σταυρού σε όλο τον κόσμο, δεν θα ησυχάσουμε. Σήμερα, το σκίζουμε.

2.13 ένας άνδρας με μπλε χρώμα δίπλα του καίει τη Βίβλο σηκώνοντάς την για να την δουν όλοι.

Ο Αμπού Ισλάμ λέει Salamu Aleycom (Ειρήνη μαζί σας) και φεύγει, ενώ ο όχλος φωνάζει «Khaybar, Khaybar, ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται». "Εξουσίασε, εξουσίασε, ω Κοράνι». "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ."

Κατάνυξις

1 σχόλιο:

  1. σε τι βοηθαει στην πνευματικη μου ειρηνη αυτη η ειδηση και ο τροπος που την αναπαραγεται? το μισος φερνει μισος..ο δικος μου θεος ειναι της αγαπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου