Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημ. Βαρνάβας δηλώνει για τον Λοβέρδο ότι κάνει «επίδειξη ισχύος και ακραίας πολιτικής χυδαιότητας»!


Σχόλιο διαχειριστού Αναβάσεων:
 Βλέπουμε σήμερα σε ορισμένα από τα μισθωμένα καθεστωτικά μέσα όπως το Έθνος,  να επιτίθεται με αήθη τρόπο στους γονείς των καρδιοπαθών βρεφών -παιδιών, οι οποίοι τόλμησαν να στείλουν και επιστολή στον Υπουργό για το κλείσιμο της τελευταίας δημόσιας καρδιοχειρουργικής μονάδας, κάτι το οποίο όπως θα δούμε ο Πρ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας ονόμασε «πράξη ακραίας πολιτικής χυδαιότητας».
Η επόμενη κίνηση είναι να προτείνει το "Έθνος" να κόψουν από τους 130 γονείς το χέρι που υπόγραψε, και αν δεν συμμορφωθούν, και ξανααπαιτήσουν το δικαίωμα να χειρουργούνται τα παιδιά τους, να τους στείλουν ... σε θάλαμο αερίων!

Σχολιάζουμε με το ίδιο ακριβώς ύφος με το οποίο υποτιμά και γελοιοποιεί το "Έθνος" τους ταλαιπωρημένους γονείς ότι τους "ενέπλεξαν οι γιατροί στην κόντρα τους με την διοίκηση τους νοσοκομείου"
Πολλοί από τους γονείς χρωστάνε την ίδια την ζωή των παιδιών τους στο συγκεκριμένο παιδοκαρδιοχειρουργικό τμήμα και τους ανθρώπους του, είτε γιατροί είναι είτε νοσηλευτικό προσωπικό.
Απλώς λοιπόν 2-3 γιατροί υποχρέωσαν όλους αυτούς τους χωρίς προσωπικότητα γονείς απ΄όλα τα σημεία της Ελλάδας να υπογράψουν ότι τους ζήτησαν!  Ας το πουν κατά πρόσωπο στους γονείς που έχασαν το παιδί τους από το κλείσιμο της πτέρυγας.
Διαβάστε ΕΔΩ για να καταλάβετε τι έχει συμβεί.

Σε τι χάλι ευτέλειας και χυδαιότητας σέρνεται η μισθωμένη και απάνθρωπη αρθρογραφία; 
Ακόμη και την στιγμή που από ώρα σε ώρα καταρρέουν τα αιμοσταγή αφεντικά τους!

Η είδηση από την Αυγή 1/11/11
Σχετικά με την προσωρινή παύση η οποία επεβλήθη στους τρεις καρδιοχειρουργούς του Νοσοκομείου Παίδων της Αθήνας "Αγ. Σοφία", ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημ. Βαρνάβας προέβη στην εξής γραπτή δήλωση:


"Ούτε στις χειρότερες δικτατορίες δεν καταδικάζουν κάποιον χωρίς να του ζητήσουν -έστω για τα μάτια του κόσμου- να απολογηθεί. 
Κι όμως, στο ΕΣΥ του συνταγματολόγου Αν. Λοβέρδου θέτουν επιστήμονες σε αργία και τους δρομολογούν με συνοπτικές διαδικασίες για το Πειθαρχικό Συμβούλιο αναπολόγητους, σε μια επίδειξη ισχύος και ακραίας πολιτικής χυδαιότητας.
Οι καρδιοχειρουργοί του Νοσοκομείου Παίδων 'Αγ. Σοφία' διασύρθηκαν με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο από τον υπουργό Υγείας στη Βουλή και σήμερα ανέλαβαν ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παπασάββας και ο γνωστός από ανάλογα κατορθώματα Α. Μουσιώνης να παίξουν το ρόλο του εκτελεστικού αποσπάσματος.

Δεν πρέπει να μείνει έτσι αυτή η ακραία επίδειξη καταστολής και εκφοβισμού. Όλα τα ιατρικά όργανα (Ενώσεις, Ιατρικοί Σύλλογοι, Ομοσπονδίες, ΠΙΣ) θα πάρουν άμεσα θέση. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να κάνει πρόβα από τις 'νύχτες των κρυστάλλων' στο ΕΣΥ".
Εξάλλου, με επιστολή του προς τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) ζητεί τα στοιχεία της υπόθεσης με τους τρεις καρδιοχειρουργούς - μέλη του προκειμένου να εκκινήσει πειθαρχική διαδικασία εις βάρος τους, εάν οι καταγγελίες του υπουργού Υγείας Αν. Λοβέρδου ευσταθούν.
Τέλος, την άμεση αποκατάσταση των τριών καρδιοχειρουργών του "Αγ. Σοφία" ζητούν με ανοιχτή επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας 130 γονείς παιδιών τα οποία έχουν νοσηλευθεί στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου