Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τουρκικὴ εὐλάβεια στὶς ὀρθόδοξες ἐκκλησίες μας


Βρισκόμαστε πλέον στην απρόσμενη έκπληξη να προσμετρούμε από το παγκάρι της Εκκλησίας μας (και μάλιστα στο ιστορικό Ανάπλι, πόλη πολλών αγωνιστών του 1821) μαζί με ευλαβικές δωρεές των πιστών και τουρκικές λίρες από την επίσκεψη Τούρκων επισκεπτών που ανάβουν και εκείνοι ένα κεράκι στην Χάρη της Παναγίας μας.

Μάλιστα κάποιες Τουρκάλες ζητούν να σκύψουν κάτω από το πετραχείλι για να τους διαβάσει ο Ιερέας από μία ευχή. Κάτι που έκανε και ο Όσιος Αρσένιος, ο πνευματικός Πατήρ του Γέροντος Παϊσίου.
Ο ίδιος Άγιος στα Φάρασα έλεγε στους πιστούς ότι θα χάσουνε την πατρίδα αλλά σύντομα θα την ξαναπάρουν. Και μπορεί να μην παίρνουμε εφήμερη γη αλλά κερδίζουμε ψυχές στον Θρόνο του Χριστού μας.

Προφητικά άλλωστε μας έχει αναφέρει  ο Γέροντας Παΐσιος πως  το ένα τρίτο των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί.
Στη σημερινή Τουρκία δεκάδες, εκατοντάδες βαφτίζονται φανερά πλέον Χριστιανοί Ορθόδοξοι, χιλιάδες είναι εκείνοι που μεταβαίνουν στα Ορθόδοξα προσκυνήματα, Εκκλησιές και Αγιάσματα, ενώ επιφανείς Τούρκοι παρακολουθούν με δέος τη Θεία Λειτουργία!!!
Αποκαλυπτικά στοιχεία έρευνας τουρκικής εφημερίδας, καταγράφουν μόνο τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία τον εξωφρενικό αριθμό των 8.000.000 πωλήσεων Αγίων Γραφών, στην τουρκική γλώσσα!!!
                                  
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΠΛΕΟΝΑΣΕΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΥΠΕΡΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΝ Η ΧΑΡΙΣ

Ιερός Ναός Παναγίας παλαιού Ναυπλίου.
Πατήρ Διονύσιος Ταμπάκης
10 Μαϊου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου