Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Χειροτονία δύο Φιτζιανών ιερέων στη Θεσσαλονίκη.


Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν για ακόμη μία φορά την ευλογία να φιλοξενήσουν στην πόλη τους το Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας και Ωκεανίας π. Αμφιλόχιο και δύο Ορθόδοξους Χριστιανούς από τα Νησιά Φίτζι, πρώην ινδουιστές, οι οποίοι βαπτίστηκαν πρόσφατα και πρόκειται να χειροτονηθούν ιερείς.

Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στα Φίτζι ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και η Αδελφότητά μας από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των ιεραποστόλων μας. Ήδη έχουν βαπτιστεί πολλοί Φιτζιανοί, πολυνησιακής αλλά και ινδικής καταγωγής, και έχει χειροτονηθεί ένας ιερέας. Λόγω αυτής της σύνδεσης που έχει η πόλη μας με την Ιεραποστολή των Φίτζι, οι νέες χειροτονίες θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη.

Ελάτε κι εσείς να χαρείτε μαζί μας την Κυριακή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου στο Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, όπου θα γίνει η πρώτη χειροτονία, και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου στο Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου, όπου θα γίνει η δεύτερη.

ierapostoles.gr
impantokratoros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου