Σάββατο 21 Μαΐου 2011

"Κωνσταντίνεια 2011" στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς


Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Κων/νου και Ελένης πανηγυρίζει τo Σάββατο 21/5 ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Μητροπόλεως Πειραιώς.
Την Παρασκευή 20/5 , παραμονή της εορτής, στις 7:00 το απόγευμα θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Στις 11:00 το βράδυ θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία. Το πρωί του Σαββάτου 21/5, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ . Στις 7:00 το απόγευμα θα ψαλούν μεθέορτος εσπερινός και οι Χαιρετισμοί των Αγίων χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου .Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας. Στις 10:00 το βράδυ θα τελεσθεί ιερά Παράκληση.
Στο Ναό τίθενται σε προσκύνηση η εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσης και τα ιερά λείψανα των Αγίων Κων/νου και Ελένης από την Ιερά Μονή Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου