Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία (Ξανά!).



ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ:
Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου 2009:
Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS.
Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) .
Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε ότι μόλις είχε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Γ.Παπανδρέου ο οποίος άμεσα κατάργησε το Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης γι αυτό και η κ.Τζάκρη ονομάζεται “υφυπουργός”.
Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).


hristospanagia3.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου