Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το ηφαίστειο της Ισλανδίας και η 4η σάλπιγγα της Αποκάλυψης;

Άνω, η τέφρα (ash) φαίνεται σε δορυφορική φωτογραφία της 15-4-2010, δηλ. πολλές μέρες μετά την 21η Μαρτίου που δραστηριοποιήθηκε το ηφαίστειο στην Ισλανδία, να προσβάλλει τον ουρανό της Ευρώπης, διακόπτοντας τις συγκοινωνίες.  Δείτε και στις 19 Απριλίου (366KB)

         Το ηφαίστειο Eyjafjallajokull της Ισλανδίας έστειλε την τέφρα του στους ουρανούς της Ευρώπης, ανακινώντας, ίσως και επισφραγίζοντας, την συμφορά που προβλέπεται από την 4η σάλπιγγα της Αποκάλυψης: «Και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε, και επλήγη το τρίτον του ηλίου και το τρίτον της σελήνης και το τρίτον των αστέρων, ίνα σκοτισθή το τρίτον αυτών, και το τρίτον αυτής μη φανή η ημέρα, και η νυξ ομοίως». (Αποκ. Η-12). Δηλ. θα μειωθεί η ικανότητά μας να βλέπουμε τον ήλιο και τα αστέρια κατά το 1/3


Ήδη η 3η σάλπιγγα έχει ηχήσει από το 1986 στο Τσέρνομπιλ της Ουκρανίας, όπως έλεγε ο γέροντας Παΐσιος: «Εκεί, στην Αποκάλυψη, ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος αναφέρει ότι είδε αστέρα μέγα καιόμενον να πέφτει από τον ουρανό μολύνοντας, πικραίνοντας, και δηλητηριάζοντας θανάσιμα, τα νερά και τις πηγές των υδάτων... Και το όνομα του αστέρος ΑΨΙΝΘΟΣ... Ουκρανικά Τσέρνομπιλ»! ( Επίτομος σελ. 74)  
        Όπως η ραδιενεργός μόλυνση στην Ουκρανία, στις 26 Απριλίου του 1986, δεν ήταν η μόνη αιτία από την οποία «πικράθηκαν» οι πηγές των υδάτων, αλλά υπήρχαν, πριν και μετά, παρόμοια συμβάντα (οι αντιδραστήρες του Κοζλοντούϊ στη Βουλγαρία, οι βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου σε Ιράκ, Κοσσυφοπέδιο κλπ), έτσι και τώρα να μην νομίζουμε ότι η 4η σάλπιγγα ήταν μόνο οι μέχρι τώρα επιπτώσεις από το Ισλανδικό ηφαίστειο.
       Υπάρχουν αρκετές διεργασίες σε εξέλιξη, φυσικές και τεχνητές, που απειλούν να ξεπεράσουν το ποσοστό της καταστροφής που αναγράφεται στην Αποκάλυψη. Εκτός από τα ηφαίστεια, υπάρχει η πλανητική σκίαση ένα πρόσφατα παρατηρημένο φαινόμενο, που οφείλεται σε νέφη που δημιουργούνται από μικροσωματίδια ρύπων. Το κρύψιμο του ήλιου από τέτοια σύννεφα λέγεται ότι ξεπερνάει, κατά τις επιστημονικές μετρήσεις, το 20% σε σχέση με μερικές δεκαετίες πριν (τη δεκαετία του 1950).

περισσότερα σε pdf imdleo.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου