Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΝΑ προασπίσουμε κόντρα στις προκλήσεις της Νέας τἀξεως την εν Χριστώ ελευθερία μας.-Ανακοίνωση της Ι.Μ Γρηγορίου Αγίου Όρους

 
      Οι προκλήσεις της Νέας Τάξεως στην πατρίδα μας κορυφώνονται.   Αν και αφαίρεσαν τόν επιθετικο προσδιορισμό "εθνικής" από τόν τίτλο του Υπουργείου Παιδείας, αν και κατήργησαν τά Υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης καί Αιγαίου, αν και προσπαθούν να καταργήσουν τις εθνικές εορτές και να θολώσουν την εθνική μας μνήμη, αν και απαγόρευσαν την αναχαίτιση των τουρκικών αεροπλάνων, εμείς δεν τους πετάξαμε στή θάλασσα. Γι αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο.  Τα παραπάνω αφορούσαν την εθνική μας συνείδηση και αξιοπρέπεια. 



 Με τα ακόλουθα ποδοπατούν την δημοκρατική μας ευαισθησία
 
 

Σχετικά πρόσφατα ακυρώθηκε η αξία και το νόημα της Βουλής των Ελλήνων.  Η Βουλή αυτοκαταργήθηκε αφού έδωσε στόν Υπουργό Οικονομίας το δικαίωμα να υπογράφει όλες τις συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση, το ΔΝΤ κλπ. σχετικά με το δανεισμό της χώρας μας, και τα σκληρά μέτρα, χωρίς αυτές οι συμβάσεις του υπουργού νά κυρώνονται από τή Βουλή!  Απλώς αφού υπογράφει τις σχετικές συμφωνίες θἀ τις φέρνει στη Βουλή γιά "ενημέρωση και συζήτηση"!!!  Πρόκειται για "φτύσιμο" κάθε δημοκρατικής αρχής, έστω τυπικής και εικονικής εφαρμογής της.

             Μετά τήν προδοσία του έθνους μας καί τής δημοκρατίας ασυγκράτητοι οι δοσίλογοι ορμούν στο πιό ευαίσθητο σημείο της συνειδήσεως του Ελληνα : στη  θρησκευτική, ορθόδοξη συνείδησή του. Από τή δεκαετία του 80 παλεύουν να επιβάλλουν μιά αντίχριστη ταυτότητα που να συνδυάζει τήν αριθμοποίηση του προσώπου, την παρακολούθηση, τό φακέλλωμα  και τον δυσώνυμο αριθμό 666. Συνεχώς μας ζαλίζουν με τον ΕΚΑΜ πρωτα, τον ΑΜΚΑ ύστερα, την Καρτα Πολίτη  καί τόν μοναδικό κωδικό πελάτη τώρα τελευταία. 




Γι αυτόν τόν  "μοναδικό κωδικό  πελάτη"  είναι ο λόγος μας.
 
          Οπως γνωρίζουμε, γιά να μας αναγνωρίσει το κράτος το αφορολόγητο όριο του εισοδήματος μας απαιτεί να υποβάλλουμε όλες τις αποδείξεις που παίρνουμε από την αγορά προϊόντων η παροχή υπηρεσιών.  Τόνοι αποδείξεων θά πρέπει να συγκεντρωθούν, νά ταξινομηθούν, να καταγραφούν κατά είδος, ημερομηνία ποσό κλπ.  Αυτή η κυβερνητική απαίτηση προκάλεσε στους πολίτες θυμηδία από τη μια, άγχος και αγανάκτηση από την άλλη εξ αιτίας του υπερβολικού φόρτου και κόπου.  Και να, πού το υπουργείο Οικονομίας μας σκέφτηκε και αποφάσισε να μας... διευκολύνει.  Ετοιμάζει το "μοναδικό

κωδικό πελάτη" και τον σχεδιασμό του τόν υποβάλλει σε "διαβούλευση".
           ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ :  Διαβούλευση είναι, οπως γνωρίζουμε, η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κάθε υπουργείου, κάθε νομοσχεδίου για να εκφέρουν γνώμη οι πολίτες.  Σκοπός αυτής της διαβούλευσης είναι α) η εκτόνωση των πολιτών, που λέγοντας τη γνώμη τους νομίζουν πως συμμετέχουν στη διαμόρφωση του υπό ψήφιση νόμου και β) η στάθμιση των αντιδράσεων και ο εκ μέρους των υπευθύνων χειρισμός των αντιδρώντων με διάφορα τεχνάσματα
       Αφού λοιπόν η Νέα Τάξη μας τρομοκράτησε και μας προκάλεσε πονοκέφαλο με τούς σωρούς των αποδείξεων τώρα μας δίνει τη λύση, την εύκολη λύση. Ιδού και τό σκεπτικό της διαβούλευσης :
      Σήμερα ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να συλλέγει όλες τις αποδείξεις που του δίνονται, ώστε να μπορεί να τις αποστείλει με την φορολογική του δήλωση στην Εφορεία.  Αυτό είναι προφανές πως δημιουργεί δυσκολίες και πρόσθετο κόπο σε όλους τους φορολογουμένους.  Με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Υπουργείου, προτείνουμε τους παρακάτω αλληλοσυμπληρούμενους τρόπους ηλεκτρονικής υποβολής αποδείξεων από τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.  Στη συνέχεια το εισηγητικό κείμενο της διαβούλευσης  προτείνει τούς τρόπους ηλεκτρονικης υποβολής των αποδείξεων που πρέπει να υλοποιηθούν "με πέντε παράλληλες και συντονισμένες δράσεις"   Μία από αυτές είναι ο "γραμμωτός κώδικός φορολογουμένου" . Λέει το κείμενο της διαβούλευσης:

  Για να μπορέσει να αποσταλεί μια απόδειξη από μια ταμειακή μηχανή στην ΓΓΣΠ, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα συσχέτισης της συναλλαγής με τον ΑΦΜ του πελάτη.  Ο κωδικός αυτός δεν θα είναι ο ΑΦΜ για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας της συναλλαγής.  Η ΓΓΠΣ προτείνεται να αποδίδει μοναδικό αριθμό συναλλασσομένου μετά από κατάλληλη αίτηση στο Taxis Net. Ο αριθμός αυτός θα έχει 11 ψηφία συμπεριλαμβανομένου ενός check digit.  Ο κωδικός αυτός αριθμός θά μπορεί να τυπωθεί σε μορφή γραμμωτού κωδικού και να πλαστικοποιείται από τον πολίτη.  Η ΓΓΣΠ θα παρέχει εκτύπωση για αυτόν τον σκοπό.... 
     Στη συνέχεια τό κείμενο παραθέτει παράδειγμα του γραμμωτου κωδικού  που είναι ακριβώς όπως ο κωδικός που βλέπουμε πάνω στά προϊόντα με τις τρείς κάθετες μπάρες στήν αρχή στό μέσο και στο τέλος.  και συνεχίζει τό κείμενο: Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί το πρότυπο ΕΑΝ 13   ...
      Κατ αρχάς η πρώτη εντύπωση απο την παράθεση του παραδείγματος είναι αποκρουστική.  Με τον τροπο που κωδικοποιούνται και σφραγίζονται τα προϊόντα, έναν τρόπο που τόν κατάπιαμε από αμέλεια καί επιπολαιότητα όλοι μας, με τον τρόπο πού κωδικοποιούνται τά ζώα και σφραγίζονται (ζώα, χερσαία, ψάρια και πουλιά για να παρακολουθούνται στις κινήσεις καί τις αντιδράσεις τους) μέ τον ίδιο τρόπο κωδικοποιείται και σφραγίζεται- όχι  ακόμη στό σώμα του- ο φορολογούμενος πολίτης, δηλ. ο κατ εικόνα Θεού και καθ ομοίωσιν πλασθείς άνθρωπος.
 ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ : Είναι ενδιαφέρουσα η παρατήρηση ενός αγιορείτου μοναχού ότι η δεξιά μπάρα τήν οποία πρώτη "διαβάζει" τό μηχάνημα που σκανάρει τα προϊόντα στα αγγλικά λέγεται  "right" που σημαίνει "δεξιά" (μπάρα), αλλά σημαίνει καί "εμπράγματο δικαίωμα επί πράγματος" σύμφωνα με τό αγγλοελληνικό λεξικό της Magenta.   Είναι δηλαδή σάν να αποκτά δικαίωμα πάνω στο πράγμα ή στον άνθρωπο, όποιος καταφέρει να βάλει πάνω του το συγκεκριμένο κωδικό.

 
      Η πρόκληση εν προκειμένω των άδηλων ζοφερών κέντρων της Νέας Τάξεως συνίσταται στην επιλογή του κώδικος ΕΑΝ 13
γιά την έκδοση  του κωδικού φορολογουμένου.  


Πρόκειται για μια κωδικοποίηση που αποδεδειγμένα από επιστημονικές μελέτες και απροκάλυπτα περιέχει τον δυσώνυμο αριθμό 666, τον αριθμό που εμπεριέχει συμβολικά το όνομα του Αντιχρίστου.  Για τον ΑΜΚΑ μας βεβαίωναν ότι δεν έχει υπό ουδεμία μορφή τον 666.  Δεκάδες χιλιάδες επιστροφές ΑΜΚΑ έγιναν προς την αποτυχούσα να εκλεγεί βουλευτής κ. Πετραλιά.  Οι επιστροφές...επεστράφησαν στους αποστολείς με τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει στον κωδικό ΑΜΚΑ ο 666.  Αλλά τώρα μοιάζει να μη τους νοιάζει τίποτε!!!  Κυριολεκτικά μας φτύνουν, μας προσβάλλουν μας προκαλούν και μας εκβιάζουν να δεχθούμε κατά τίς συναλλαγές μας τόν αριθμό του Αντίχριστου.  Νοιώθουν μετά τό πλήγμα του ΔΝΤ κατά της πατρίδος μας ότι είμαστε χαμένοι, παραλυμένοι και έτοιμοι να υποταχθούμε σε όλα τα κελεύσματα της Νεας Εποχής.
        Όμως  γιά μας τους Ορθοδόξους δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο από τήν πίστη και την αγάπη μας στον Χριστό.  Πρέπει τώρα, εγκαίρως να αντισταθούμε σ αυτήν απειλή και την πρόκληση.  


Ηδη η Ιερά Μονή Γρηγορίου συνέταξε ένα πρώτο κείμενο αντιδράσεως για τον καινούργιο αντίχριστο κωδικό φορολογουμένου.  Τό παραθέτουμε  :

                                                   
Ο ΝΕΟΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ
                                 ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ


       Ο νέος φορολογικός νόμος, ο οποίος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών για δημόσια διαβούλευση, προτείνει τρόπους ηλεκτρονικής υποβολής αποδείξεων από επιχειρήσεις καί πολίτες, προκειμένου νά αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή.  Γιά την υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής των αποδείξεων προτείνονται "πέντε παράλληλες και συντονισμένες δράσεις".  Η δεύτερη από αυτές αφορά την "δυνατότητα συσχέτισης της συναλλαγής με τον ΑΦΜ του πελάτη""γιά "λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας της συναλλαγής", δηλαδή για να πραγματοποιείται η ηλεκτρονική υποβολή μιας αποδείξεως από ταμειακή μηχανή χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσει πρός τρίτους. Προτείνεται γι αυτό "η εισαγωγή ενός μοναδικού κωδικού πελάτη...Ο κωδικός αυτός αριθμός θά μπορεί να τυπωθεί σε μορφή γραμμωτού κωδικού και να πλαστικοποιείται από τον πελάτη...Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί τό πρότυπο ΕΑΝ -13...Προαιρετικά οι ταμειακές μηχανές θα μπορούν να δεχθούν τόν κωδικό του φορολογουμένου και μεσω πληκτρολόγησής του".
    Η ρύθμιση αυτή του νομοσχεδίου, που προβλέπει την εισαγωγή "μοναδικού κωδικού πελάτη" μέ κωδικοποίηση ΕΑΝ- 13, προσβάλλει ευαίσθητα θρησκευτικά δεδομένα των ελλήνων πολιτών, διότι η κωδικοποίηση αυτή περιλαμβάνει τους τρείς χαρακτήρες (start-stop patterns) 6-6-6, που παραπέμπουν στον δυσώνυμο αριθμό της Αποκαλύψεως.  Οι σαρωτές (scanners)  των καταστημάτων έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν όλους τους τύπους γραμμωτών κωδικών, επομένως δεν ήταν αναγκαία η χρήση του συγκεκριμένου προτύπου ΕΑΝ-13.
      Εάν η πρόταση του νομοσχεδίου έγινε χωρίς πρόθεση να προσβληθεί η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων Ελλήνων, είναι απλή και απόλυτα απαραίτητη η αντικατάσταση του προτύπου ΕΑΝ-13 με ένα άλλο πρότυπο που δεν περιέχει τους επίμαχους χαρακτήρες 6-6-6.  Η τυχόν επιμονή στη χρήση του ΕΑΝ-13 θα προσβάλει θρησκευτικές ευαισθησίες και θα πυροδοτήσει δικαιολογημένες αντιδράσεις, επειδή η Ελληνική Πολιτεία έχει πολλές φορές υποσχεθεί ότι δεν θα συμπεριλάβει σύμβολα και αριθμούς που προκαλούν τη θρησκευτική πίστι των πολιτών.  Άλλωστε στην παρούσα δεινή περίσταση, που διέρχεται ο Ελληνικός λαός, είναι περιττός ένας επιπλέον διχασμός μεταξύ των πολιτών, και μάλιστα με ευθύνη των υπηρεσιών του Υπουργείου.
                                                          
                                                                          ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
                                                                                                                         20 Μαΐου 2010
 
                    Αυτή η αντίδραση πρέπει να είναι  μ ό ν ο  η αρχή.  Ας δώσουμε, έστω για λίγο, μια δεύτερη θέση  στις οικονομικές μας δυσκολίες που προκύπτουν διαρκώς από την υποδούλωσή μας στα  σκοτεινά κέντρα και ας επικεντρωθούμε  στον αγώνα μας για την εν Χριστώ ελευθερία μας. Η      " Κάρτα του Πολίτη" που ετοιμάζεται είναι και αυτή μια μεθόδευση για την ένταξή μας στο παγκόσμιο αντίχριστο σύστημα. Γι αυτήν θα μιλήσουμε μια άλλη φορά.  
Αναφέραμε  ότι υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την με συμβολικό τρόπο παρουσία του αριθμου 666 στο πρότυπο ΕΑΝ 13 επί τη βάσει του οποίου θά εκδίδεται ο "μοναδικός κωδικός πελάτη"   Κυριότερες απ αυτές είναι οι τρείς μελέτες της Ιεράς Μονής Γρηγορίου και ιδίως η τρίτη από αυτές που φέρει τόν τίτλο "Ο γραμμικός κώδικας      ( BAR CODE)  και ο αριθμός 666, Μελέτη Γ΄  (23-6-97)".  Στό εγγύς μέλλον θά την αναρτήσουμε στό "Ο.Π." .  Στή μελέτη αυτή συνεργάζονται ο ιερομόναχος Λουκάς και ο μοναχός Πρόδρομος, διπλωματούχος Ηλεκτολόγος Μηχανικός.  Ο π. Πρόδρομος χρησιμοποιεί  την τεχνογνωσία του και ἀφθονη  βιβλιογραφία ξένων ερευνητών για να τεκμηριώσει τη θέση του. Είναι ενδιαφέροντα όσα γράφονται στο τέλος της μελέτης : 

         Κ α ι   μ ό ν η   η   χ ρ η σ ι μ ο π ο ί η σ ι ς   τ ω ν   η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν   τ α υ τ ο τ ή τ ω ν   ε ί     ν α ι   π ο λ ύ   ε π ι κ ί ν δ υ ν η   γ ι α   τ η ν   ε λ ε υ θ ε ρ ί α   τ ο υ   α ν θ ρ ω π ί ν ο υ   π ρ ο σ ώ π ο υ,  λόγω των τρομακτικών δυνατοτήτων της Πληροφορικής.  Κ α ι  σ τ η ν   π ε ρ ί π τ ω σ η   α κ ό μ η         π   ο υ   δ ε ν   θ α   υ π ά ρ χ ε ι   τ ο   6 6 6   σ τ ι ς   τ α υ τ ό τ η τ ε ς ,   η   π α ρ α λ α β ή   τ ο υ ς          σ η μ α ί ν ε ι   τ η ν   π ρ ο σ χ ώ ρ η σ ή   μ α ς   σ ε   έ ν α   π α γ κ ό σ μ ι ο   ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ό   σ ύ σ τ η μ α , το οποίο δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως Εικόνα Θεού, αλλά ως ὑποκείμενο"των δεδομένων (Νόμος 2472/1997), που σύντομα μπορεί να καταστή αντικείμενο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας ή και αυτού κατόπιν του αντιχρίστου.
       Η χρησιμοποίησίς τους όμως θα είναι αποτρόπαια, εάν συσχετισθή κατά τινα τρόπο και με τον αριθμό 666.  Κανείς Χριστιανός, που αναγνωρίζει και σέβεται την μαρτυρία του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψι, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου.
       Πολλοί αρνούνται να συσχετίσουν, ακόμη και προφανείς συμβολισμούς του 666, όπως αυτούς που υποδεικνύει η παρούσα μελέτη, με τον αριθμο που σημειώνεται στην Αποκάλυψι, τόν χξστ΄.  Δεν έχουν όμως δίκαιο.  Δ ι ό τ ι   ό χ ι   η   ύ π α ρ ξ ι ς ,   α λ λ ά   κ α ι   α υ τ ή   η   υ π ο ψ ί α   ό τ ι   κ ά π ο ι ο ς   σ υ μ β ο λ ι σ μ ό ς   τ ο υ   Χ ξ σ τ ΄   ε ν δ έ χ ε τ α ι   ν α   έ χ ε ι   έ μ φ ι λ ο χ ω ρ ή σ ε ι   σ ε   κ ά 
π ο ι ο   α ν τ ι κ ε   ί μ ε ν ο   κ α θ ο ρ ι σ τ ι κ ό   τ η ς   τ α υ τ ό τ η τ ο ς   τ ο υ   π ρ ο σ ώ π ο υ ,           ε ί ν α ι   α ρ κ ε τ ή   ν α   π ε ί σ ε ι   τ ο υ ς   Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ύ ς   ν α   α ν τ ι δ ρ ά σ ο υ ν   α μ έ            σ ω ς     κ α ι   δ υ ν α μ ι κ ώ ς   σ τ η ν   χ ρ η σ ι μ ο π ο ί η σ η   τ ο υ   α ν τ ι κ ε ι μ έ ν ο υ   α υ τ ο ύ (π.χ. της ηλεκτρονικής ταυτότητος).
        Ε π ι β ά λ λ ε τ α ι   μ ί α   τ έ τ ο ι α   δ υ ν α μ ι κ ή   α ν τ ί δ ρ α σ ι ς ,   δ ι ό τ ι   η   π α ρ α λ α      β ή   τ ο υ   α ρ ι θ μ ο ύ   τ ο υ   Α ν τ ι χ ρ ί σ τ ο υ   σ η μ α ί ν ε ι   ά ρ ν η σ ι   τ ο υ   Χ ρ ι σ τ ο ύ            κ α ι     σ ύ ν τ α ξ ι   μ ε   τ ο ν   Δ ι ά β ο λ ο.  Αυτό φαίνεται από την διδασκαλία της Αποκαλύψεως (14, 9-11), αλλά και από την πείρα της Εκκλησίας από τους χρόνους των Μαρτύρων.  Οι άγιοι Μάρτυρες όχι μόνο δεν ηρνούντο τον Χριστό διά λόγου, αλλά δεν ηνείχοντο ούτε συμβολικώς να ενεργήσουν κάποια ειδωλολατρική πράξη, διότι τούτο εσήμαινε γι αυτούς άρνηση του Χριστού.
        Παρότι έχει δημοσίως λεχθεί ότι στις νέες ταυτότητες δεν θα χρησιμοποιηθεί ο γραμμικός κώδικας του τύπου ΕΑΝ-13 και UPC-Α, (σημ. "Ο.Π."   Τωρα μας το λένε κατάμουτρα ότι ο κωδικός πελάτη-φορολογουμένου θά ακολουθεί τό πρότυπο ΕΑΝ-13), εν τούτοις τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο. 
   Εκτός τούτου και ο οικονομικός ολοκληρωτισμός που επιβάλλεται παγκοσμίως από την οικονομική ολιγαρχία σχετίζεται άμεσα με τον γραμμικό κώδικα, έτσι ώστε να είναι πολύ πιθανή η εκπλήρωσις του λόγου της Αποκαλύψεως πε΄ρι αδυναμίας οικονομικής συναλλαγής από εκείνους που δεν θα έχουν την ηλεκτρονική πρόσβαση στο επιβαλλόμενο σύστημα συναλλαγής... 
  Επομένως η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσις του λαού αποτελεί προς το παρόν το πρώτο βήμα, ώστε να λάβη υπεύθυνα και με επίγνωση των συνεπειών της θέση απέναντι στο τόσο σοβαρό θέμα για την πίστη του και την προσωπική του ελευθερία.
          
             Νομίζουμε τα σχόλια περιττεύουν...
Ορθόδοξο Παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου