Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Συνέντευξη Ιωσήφ Σκέντερ και Ανδρέα Πιτσιλλίδη για την επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο

Συνέντευξη του Παπικού κληρικού Ιωσήφ Σκέντερ και του θεολόγου Ανδρέα Πιτσιλλίδη στο SuperSportFM και στην εκπομπή Προφίλ για την επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο και τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

Ιωσήφ Σκέντερ : «Άνθρωποι με μεγάλο φανατισμό είναι δύσκολο να καταλάβουν τη σημασία της ενότητας και της αγάπης…».

Ανδρέας Πιτσιλλίδης: «Είναι εξτρεμιστικά στοιχεία διχασμού και πισωγυρίσματος στο χθές….»


Ακούστε τη συνέντευξη


Ακτίνες

1 σχόλιο:

  1. Εχει πολύ χειρότερα στοιχεία η εκπομπή από τα λόγια που παραθέτετε.

    Για ακούστε την προσεκτικά και θα φρίξετε.

    Ο Μαρωνίτης ιερέας είπε ότι ο Πάπας είναι ο Απόστολος Πέτρος και ότι υπό αυτή του την ιδιότητα επισκέπτεται την Κύπρο και ο κ. Πιτσιλλίδης εξέφρασε τη θλίψη και την απογοήτευσή του επειδή οι Ορθόδοξοι Ιεράρχες και οι πιστοί που αντιτίθενται στην έλευση του Πάπα δεν μιμούνται τον Πάπα σε αγάπη και ανοιχτό μυαλό!

    Υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω Θεολογός ανέφερε πρόσφατα ότι οι Ορθόδοξοι και οι Παπικοί έχουν την ίδια τριαδολογία και ότι ερευνά αν οι Αγιοι Σέργιος και Βάκχος ήταν ομοφυλόφιλοι!!!

    Αυτός λοιπόν ο κύριος προπηλακίζει το Σταυροβούνι, τον Αγιο Λεμεσού και όλους τους παραδοσιακούς πιστούς επειδή αντιτίθενται στην έλευση του Πάπα.

    Αφήνω τα συμπεράσματα στον κάθε εχέφρονα άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου