Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αφού ψάχνουν – ψάχνουν και δεν βρίσκουν, κατέληξαν στο πόρισμα: Το Βατοπαίδι έγινε για να φάνε οι συμβολαιογράφοι! H ταφόπλακα της αξιοπιστίας των ΜΜΕ

Αλλάζουν πλεύση άρον άρον τα ΜΜ”Ε” αφού βλέπουν ότι η οπερέτα του Βατοπαιδίου θα είναι και η οριστική ταφόπλακα στην όποια αξιοπιστία τους.

Ήδη στην πρωϊνή εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντέννα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παραδέχτηκαν τα αυτονόητα:
-Η υπόθεση της Siemens είναι εκατοντάδες φορές σοβαρότερη από αυτή του Βατοπαιδίου…

-Στην υπόθεση Siemens υπάρχουν ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες για ΜΙΖΕΣ πολιτικών προσώπων και επίσημες παραδοχές. Στην περίπτωση του Βατοπαιδίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ για μίζα!!


Ο ΣΚΑΙ ραδιο λοιπόν βλέποντας ότι κάτι πρέπει να πουν (πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν την προπαγάνδα τόσων μηνών), βρήκε τη λύση.

Στην περίπτωση του Βατοπαιδίου, δεν υπάρχει ούτε καν ένδειξη για χρηματισμό πολιτικών. Άρα μάλλον η όλη ιστορία στήθηκε για τα συμβολαιογραφικά έσοδα της οικογένειας Πελέκη και κατ’ επέκτασην του συζύγου της, Γ. Βουλγαράκη“!(Ακούστε το ηχητικό.)

Τώρα δηλαδή ο ΣΚΑΙ θέλει να μας πείσει ότι όλο το παραμύθι που τάιζαν τον κόσμο, οι Ρουσόπουλοι που έπαιρναν τηλέφωνο, οι Κοντοί που πίεζαν δημοσιοϋπαλληλικές παιδούλες, οι Δούκες, οι Μπασιάκοι, όλοι πίεζαν για να μοιραστούν τα συμβολαιογραφικά!!
Κανείς λειτουργός δεν φρόντισε να βρει τι προβλέπει το ΦΕΚ για τις συμβολαιογραφικές αμοιβές σε υποθέσεις του δημοσίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ! Όλα τα συμβολαιογραφικά κατατίθενται στον σύλλογο!!
Όπως επίσης κανείς από τους αλλαλάζοντες προστάτες της Siemens δεν σκέφτηκε να ψάξει αυτό που έχουν ψάξει πριν σύλλογοι και εξεταστικές. Εάν δηλαδή η Πελέκη κατέθεσε ως όφειλε την συμβολαιογραφική αμοιβή στον σύλλογο.

Ιδού λοιπόν και η βεβαίωση από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών-Πειραιώς ότι η Πελέκη απέδωσε στο Σύλλογο την αμοιβή από τα συμβόλαια μεταξύ Κράτους και ΙΜ Βατοπαιδίου:

  Τώρα τι να πούμε για όλους τους δημοσιογράφαρους που δεν είναι ικανοί να κάνουν μία τόσο απλή έρευνα;

Ότι είναι πουλημένοι;  

Ότι είναι ανεύθυνοι; 

Βρείτε έναν χαρακτηρισμό.
Όσο για τους πολιτικούς κατήγορους, όταν προσπαθούν να στηρίξουν κατηγορίες σε μαρτυρίες κατηγορουμένων για κακουργηματικές πράξεις, σε πεντακαθαρίδηδες και άλλα φυντάνια…

 
Μάλλον έχουμε τον επιθανάτιο ρόγχο ενός σάπιου συστήματος βασισμένου στην απάτη και την παραπληροφόρηση.


Πηγή: olympia.gr
αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου friendsofimmb.net
vatopaidi.wordpress.com

αναδημοσίευση από hristospanagia.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου