Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ενόχλησε και μπλόκαραν την σελίδα με τον Γέροντα Παϊσιο στο Facebook

Χωρίς νέες δημοσιεύσεις λειτουργεί τους τελευταίους πέντε μήνες η σελίδα για τον γέροντα Παϊσιο του Αγιορείτη στο facebook.
Καθώς από τις 23 Ιουλίου του 2009 αιφνιδιαστικά διεκόπη η δυνατότητα κοινοποιήσεων υλικού (που είχε ο διαχειριστής) χωρίς μάλιστα οι υπεύθυνοι του δικτύου να επικαλεστούν κάποιο σοβαρό επιχείρημα. Σημειωτέον ότι, ο αριθμός των μελών της σελίδας ξεπερνά τις 77.000 !
Σε επικοινωνία που είχε ο διαχειριστής της σελίδας με το facebook περί τα τέλη Ιουλίου υποστηρίχθηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.
Αν και αρχικά από την πλευρά του το facebook ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη εμπλοκή οφείλεται στη παραβίαση των όρων λειτουργίας και συγκεκριμένα στον ημερήσιο αριθμό δημοσιεύσεων.
Ωστόσο οι κοινοποιήσεις, όπως λέει ο διαχειριστής, δεν υπερέβησαν ποτέ τον επιτρεπόμενο αριθμό και το απέδωσε στη δυσλειτουργία του facebook.
Καθώς χρειάστηκε τρεις φορές να επιχειρήσει για να κοινοποιήσει στη σελίδα ένα κείμενο τριών, τεσσάρων γραμμών …!
Μέχρι σήμερα πάντως αν και έχουν μεσολαβήσει πέντε μήνες το facebook δεν κατάφερε να επιλύσει ένα απλούστατο πρόβλημα.
Με αποτέλεσμα χιλιάδες μέλη της σελίδα του πατέρα Παϊσιου τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό να διαμαρτύρονται μέσω e-mail στη σελίδα για την συγκεκριμένη εμπλοκή.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι την ίδια ώρα όμως αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των μελών της σελίδας και ζητούν λύση το συντομότερο δυνατόν ..!
romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου