Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Θεοφάνεια στον Πειραιά χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου




Επίσης, παρέστησαν ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, βουλευτές της πρώτης και δεύτερης εκλογικής περιφέρειας Πειραιά, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας, ο Νομάρχης Γιάννης Μίχας, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου.

Να αναφερθεί ότι στους, άνδρες του συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων οι οποίοι βούτηξαν και έπιασαν το σταυρό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας χάρισε αναμνηστικά δώρα.
Μετά το πέρας της τελετής, η κ. Κατσέλη ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και είπε ότι η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης αυτή των Θεοφανίων παραπέμπει στη ναυτοσύνη.

Ευχήθηκε επίσης το 2010 να είναι χρονιά ουσιαστικής στήριξης της ελληνικής σημαίας και ενίσχυσης της ναυτιλίας μας, της ασφάλειας των πλοίων και των ναυτικών μας για να μην έχουμε δυστυχήματα όπως το τελευταίο. Εξέφρασε τέλος την αισιοδοξία της ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει στην οικονομία, τονίζοντας ότι το 2010 θα είναι μια χρονιά δουλειάς και ελπίδας.

romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου