Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Οι Πομάκοι τιμούν και σέβονται την Πατρίδα τους την Ελλάδα και την Σημαία...


Τι να σκεφτεί και τι να πει κανείς διαβάζοντας την παρακάτω είδηση. Μέσα στην πατρίδα μας την Ελλάδα, οι πράκτορες της Παγκόσμιας κυβέρνησης, του Σόρος, και των εκτελεστικών υπαλλήλων αυτών που υποδύονται την κυβέρνηση των Ελλήνων,  με τον ψευδεπώνυμο τίτλο "αντεξουσιαστές", χτυπούν με δολοφονικό μίσος όποιον δουν να κρατά ελληνική σημαία.
Εδώ βλέπουμε δύο πομακόπουλα από την Κομοτηνή τα οποία υψώνουν με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία εντός τουρκικού εδάφους. Η ακραία αυτή αντίθεση δείχνει και το μέγεθος της πτώσης του ελληνικού λαού. Η είδηση από το faros24.gr

Σήκωσαν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας μέσα στην Τουρκία 

Από την Ελλάδα και την πόλη της Κομοτηνής, η Ζεϊνέπ Παδαλί Μεχμέτ και η Ελίφ Αχμέτ Αρήφ αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα τουρκικής γλώσσας και κέρδισαν χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της ποίησης και στην κατηγορία της έκθεσης.

Πρός γνώσιν και συμμόρφωσιν ορισμένων ... Οι Πομάκοι τιμούν και σέβονται την Πατρίδα τους την Ελλάδα και την Σημαία... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου