Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βρωμερή απόπειρα στοχοθέτησης των Κοπτών της Αιγύπτου από τους LA Times και “ελληνόφωνα” μέσα.


Φώτο αρχείου
Μία γενοκτονία σε εξέλιξη. Αυτή των Χριστιανών (Κοπτών) της Αιγύπτου. Τα δυτικά ΜΜ”Ε” την κρύβουν. Αποσιωπούν τις μαζικές δολοφονίες. Τους χιλιάδες νεκρούς μέσα σε εκκλησίες. Τους βιασμούς, τα βασανιστήρια, τα παιδιά που καίγονται ζωντανά επειδή έκαναν το “σφάλμα” να προσευχηθούν.
Πριν από λίγες εβδομάδες στην Αίγυπτο, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους εκλεκτούς της Κλίντον, την “Μουσουλμανική αδελφότητα”, κυκλοφόρησε προκήρυξη σύμφωνα με την οποία τα ισλαμικά SS θα πληρώνουν για κάθε κεφάλι Κόπτη.
Αυτά η Δύση φαίνεται να μην τα γνωρίζει.
Τα ελληνόφωνα όντα όμως όφειλαν να τα γνωρίζουν. Αυτό που παθαίνουν οι Κόπτες σήμερα είναι αυτό που πάθαινε ο Ελληνισμός επί αιώνες. Και όμως.
Υπήρξαν ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που αναπαράγουν την δολοφονική προπαγάνδα των μέσων υπηρεσίας της κυρίας Κλίντον, σύμφωνα με την οποία “Χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου” είναι οι δημιουργοί της σατιρικής ταινίας που δήθεν εξόργισε τα ευσεβή καθάρματα.
Άθλιο, δολοφονικό ψεύδος. Όπως ο δήθεν πάστορας που έκαιγε κοράνια.
Το Ολυμπία σας αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή τόσο την ταινία (όταν άλλοι την έψαχναν), όσο και το όνομα του δημιουργού που είναι Ισραηλινός. Διαβάστε εδώ: Απίστευτο! Ισραηλινός και όχι “Αμερικανος πάστορας που έκαψε το κοράνι” ο σκηνοθέτης της ταινίας που εξόργισε τους ευσεβείς ισλαμιστές.
Ας ξεστραβωθούν τα ανεύθυνα ελληνόφωνα κτήνη που στοχοθετούν μια μειονότητα υπό γενοκτονία. Θα μου πεις, εδώ “χορηγούν” την δική μας γενοκτονία. Στους Κόπτες θα κολλήσουν;

Αναδημοσίευση από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου