Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Παράνομες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα!


Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές: «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Οι Έλληνες όχι οι αλλοδαποί. Τι είδαμε την Πέμπτη; 
Να συνέρχονται αλλοδαποί με άγριες διαθέσεις ενάντια σε ένα νόμιμο και εισαχθέν στη Βουλή κόμμα όπως της Χρυσής Αυγής και να ζητούν την κατάργησή του! Οι παράνομοι μαζεύονται και ζητούν την εξολόθρευση του νόμιμου. Ναι, το είδαμε και αυτό!

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συνταγματικό δικαίωμα στο συναθροίζεσθαι, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και κάτι περίεργους "εκπροσώπους" όπως ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι  Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των "σκληρών" της Δεξιάς, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού.
Εν συνεχεία, ο Πακιστανός με θράσος χιλίων πιθήκων έκανε δηλώσεις στο «Βήμα», επιτιθέμενος κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής: «θέλω, με αυτή την ευκαιρία να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Όταν χτυπάνε τους μετανάστες που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας»!
Εν ολίγοις η αστυνομία όφειλε να διαλύσει την παράνομη αυτή συγκέντρωση και να συλλάβει αμέσως –τουλάχιστον- τους μη Έλληνες, τον πρόεδρο των Πακιστανών, και τους αριστερούς διοργανωτάς της(αν υπήρχαν), «που είναι πάντα δίπλα στους Πακιστανούς»!(όπως οι ίδιοι ομολογούν)
greeknation.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω,από ποιο σημείο του Συντάγματος συμπεραίνεται ότι οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών είναι παράνομες;Γιατί δεν βλέπω από το εδάφιο που παραθέτετε να προκύπτει κάτι τέτοιο.Επίσης,γιατί δεν είναι παράνομη αυτή η φασιστική οργάνωση που το όνομά της και μόνο παραπέμπει σε παγανιστικό τάγμα και ξέρουμε όλοι ότι έχουν δολοφονικές τάσεις;Ας μην βιαστούν κάποιοι να μου κολλήσουν ταμπέλα αριστερού κλπ.,γιατί θα πέσουν έξω.Δεν ανήκω πουθενά.Είμαι απλώς Ρωμηός.Το πρόβλημά μας είναι η λαθρομετανάστευση,όχι οι λαθρομετανάστες σαν πρόσωπα-άτομα,που είναι σεβαστά σαν εικόνες Θεού,ας το καταλάβουμε επιτέλους,αρκεί βέβαια να μην έχουν εγκληματικές τάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σύνταγμα της Ελλάδος στο Άρθρο 11 λέει σαφώς:

    1. Οι Έλληνες[1] έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα[2].
    2 . Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια[3], σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής[4], όπως o νόμος ορίζει.

    Είναι σαφέστατο. [1]Έλληνες, [2]χωρίς όπλα, όχι παράνομοι ισλαμιστές λαθραίοι εισβολείς με ρόπαλα, και οι οποίοι [3]χτύπησαν τελικά αναίτια μέχρι θανάτου 3 νέους χωρίς κανείς να τους βοηθήσει!!(βλέπε εδώ http://olikiantistasi.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5485.html)
    Εδώ ο Μπουτάρης "απαγόρευσε" για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδος τον εορτασμό της μνήμης της σφαγής των Ποντίων σε Έλληνες, μην τυχόν και στεναχωρηθούν τα κεμαλικά αφεντικά του, τα οποία διαμένουν σε άλλο κράτος. Όχι να τα βιώνεις αυτά στο μέρος όπου κατοικείς!

    Και σαφώς [4]διαταράχτηκε εργάσιμη ημέρα ολόκληρη πόλη 120.000 Ελλήνων κατοίκων(και αγνώστου αριθμού χιλιάδων παρανόμων), αφού έκλεισαν δρόμοι, μαγαζιά, Ναοί, οικίες, (βλέπε εδώ http://anavaseis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5961.html), δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις όπως φαίνεται και από τους 3 νέους που βασανίστηκαν κάτω από τα ρόπαλα!

    Για τα σχόλια που αφορούν πολιτικά κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή, ή κινήματα όπως του Καζάκη κ.λ.π, είναι τυπικό μας ως ορθόδοξη ιστοσελίδα να μην ασχολούμαστε με πολιτικές θέσεις και αντιπαραθέσεις, εκτός και αν απειλούν την ορθοδοξία, τον ελληνισμό, την ελληνική γλώσσα, ιστορία και πολιτισμό.

    Σπύρος
    Από την διαχείριση των Αναβάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρός τόν κύριο δημήτριο Αναστασιάδη συμφωνείτε δηλαδή μέ τίς συγκεντρώσεις των αλλοδόξων αλλοφύλων αλλοδαπών πείτε μας κάτι μήπως μένετε στά βόρεια προάστεια και δέν οσφραίνεσθε τήν μυρωδιά τους .ολοι οι αλλοδαποί είναι παράνομοι εισελθόντες και διαβιούντες εις τήν χώρα γι'αυτό έπρεπε να διαλυθούν και να συλληφθούν η ανομία δέν γεννά ποτέ νομιμότητα βιαστηκες να τούς στηρίξεις οΜΩΧΑΜΕΤΗΣ Η ΜΠΑΤΟΜΕΘ δεν έχει φίλους πρόσεχε και κυρίως ΡΩΤΑ . ΑΝΤΡΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου