Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή 13/11/11. Πρόσκληση για αιμοδοσία από Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού και Νοσ.Παίδων "Αγία Σοφία"


*Το αίμα είναι ένα αγαθό που όλοι το έχουμε, 
*όλοι το χρειαζόμαστε*
*αλλά ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται*


Φίλες και φίλοι εθελοντές αιμοδότες,

Με αυτές τις λέξεις ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” καλεί όλο τον κόσμο στην *Εθελοντική Αιμοδοσία* που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 και ώρες 10.00-13.00.
Γνωρίζοντας τη βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούν να βοηθήσετε στην ευαισθητοποίηση και άλλων συνανθρώπων μας, μεταφέροντας το μήνυμα στην οικογένεια σας, σε γνωστούς και φίλους, και παρακινώντας τους να αφιερώσουν 10΄ λεπτά από το χρόνο τους.

Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος.
Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας επιστρέφει σε σας τις οικογένειές σας και τους φίλους σας. Διότι η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός, και Αλληλεγγύη. Είναι Ανθρωπιά

«Το αίμα είναι ζωή! Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε την σημασία αυτής της προσφοράς. Δώστε αίμα, δώστε ζωή με το αίμα σας!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου